hit tracker

Wie Zit Er Op Mijn Wifi Ziggo


Veel mensen hebben de vraag: "Wie zit er op mijn Wi-Fi Ziggo?". Er zijn verschillende manieren om te bepalen wie er verbinding maakt op jouw wifi-netwerk.

Een van de beste manieren is door middel van het gebruik van een app. Apps als Fing, NetSpot of Network Analyzer kunnen helpen bij het identificeren van verbonden apparaten. Deze apps laten je zien welke apparaten verbonden zijn met jouw wifi-netwerk.

Je kunt ook de router opnieuw instellen. Zo kun je een lijst maken van alle appraten die verbonden zijn met je Wi-Fi-netwerk. Je kunt ook een lijst maken van alle IP-adressen die verbonden zijn met je Wi-Fi-netwerk.

Een andere methode is het gebruik van het Ziggo-dashboard. Je kunt het Ziggo-dashboard openen en je krijgt dan een lijst met alle apparaten die verbonden zijn met je wifi-netwerk. Je kunt ook een overzicht krijgen van alle IP-adressen die verbonden zijn met je wifi-netwerk.

Een andere optie is het gebruik van een IP-scanner. Met een IP-scanner kun je alle IP-adressen scannen die in verbinding staan met je wifi-netwerk. Deze IP-scanner geeft ook informatie over de apparaten die verbonden zijn met je wifi-netwerk.

Als je deze stappen volgt, kun je eenvoudig bepalen wie er verbinding maakt met je Wi-Fi Ziggo-netwerk. Probeer verschillende opties uit en kijk welke het beste werkt voor jou.

Wifi verbinding maken of herstellen

Wie Zit Er Op Mijn Wifi Ziggo. Vaak komt het voor dat een laptop geen wifi verbinding kan maken. In deze video word uitgelegd hoe de ICTer/gebruiker zelf een wifi verbinding kan maken bij een nieuwe laptop of kan herstellen bij een bestaande laptop. Bezoek onze website: ...

Dataverkeer op netwerk bekijken - Ziggo Community

The Ziggo Connect Box Sucks..... Getting Faster Internet

The Ziggo Connect Box Sucks..... Getting Faster Internet The Ziggo Connect Box is terrible! It is just not for power users! You cannot put your own IP address in for your local network. And the bridge mode is not working! The Helpdesk is just...

Ziggo SmartWifi-pods: betere wifi voor erg weinig geld

Ziggo verkoopt en verhuurt nu zijn eigen SmartWifi-pods, die je wifi-bereik thuis makkelijk uit moeten breiden met mesh-technologie. Praktisch plug-en-play, beloofd Ziggo. David plugt de nieuwe zeshoekige stekkers in en kijkt of je voor 2,50 euro...

Internet- en wifi-problemen oplossen | Monteur Jordi helpt

Heb je problemen met je internetverbinding of wil je je wifi verbeteren in huis? Onze monteur Jordi helpt je stapsgewijs met het oplossen van deze problemen. Meer hulp nodig? Check ziggo.nl/wifi.