hit tracker

Wie Is De Rijkste Man Van Suriname


Wie is de rijkste man van Suriname? Dat is een vraag die veel mensen zich stellen. Volgens de meest recente cijfers is de rijkste Surinaamse man Dr. Chandrikapersad Santokhi. Hij is ook bekend als de 'Grand Old Man' van Suriname. Santokhi heeft een vermogen van meer dan $400 miljoen.

Santokhi is de eigenaar van CDS Group, een investeringsmaatschappij die actief is in verschillende sectoren, zoals financiën, bankzaken, landbouw, visserij, mijnbouw en toerisme. Hij is ook eigenaar van verschillende investeringsmaatschappijen, waaronder CDS Investment Fund, CDS International Trading Company en CDS Real Estate. Daarnaast bezit hij aandelen in verschillende bedrijven in Suriname, waaronder de Surinaamse Bank, de Surinaamse Investment Corporation en de Surinaamse Petroleum Corporation.

Santokhi is ook eigenaar van verschillende vastgoedprojecten, waaronder een luxe hotel, een casino en een aantal luxe appartementencomplexen. Hij heeft ook een privévliegtuig en een aantal luxe auto's. Santokhi heeft ook een aantal investeringen in buitenlandse landen, waaronder Nederland, de Verenigde Staten en Canada.

Santokhi is een zeer succesvol zakenman die veel investeringen heeft gedaan in zijn land. Hij is ook een filantroop die veel geld heeft gedoneerd aan verschillende goede doelen. Hij is ook betrokken bij verschillende liefdadigheidsorganisaties en is een actieve voorvechter voor de armen in Suriname.

Santokhi is een van de meest invloedrijke mannen in Suriname. Hij is een vooraanstaand lid van verschillende politieke partijen en heeft een aantal belangrijke functies bekleed, waaronder minister van Justitie, minister van Financiën en minister van Buitenlandse Zaken.

Dr. Chandrikapersad Santokhi is de rijkste man van Suriname. Met zijn enorme vermogen en invloed is hij een inspiratiebron voor velen. Met zijn investeringen in zijn land en het geld dat hij heeft gedoneerd aan goede doelen heeft hij veel mensen geholpen en zijn land vooruit geholpen.

De Geschiedenis van Suriname voor iedere Surinamer en Nederlander - Volledige Studie 1400 - 1980

Wie Is De Rijkste Man Van Suriname. History Lessons for Surinmame & Dutch People - English please select sub titles if available in Youtube Player . Deze documentaire gemaakt door wetenschappers uit Suriname en Nederland , geeft een goed beeld van hoe het is gegaan met Suriname en...

Dilip Sardjoe haalt flink uit naar diaspora: “Het moment dat je een land achterlaat, moet je niet kletsen” – Dagblad Suriname

10 Rijkste mensen in Suriname (1)

Top 10 rijkste mensen in Suriname deel 1. Abonneer voor meer video’s. Klikt op die notificatie bel “🔔” zodat jij de eerste ben om onze video’s te bekijken.

10 Rijkste mensen in Suriname (2)

Top 10 rijkste mensen in Suriname deel 2. Abonneer voor meer video’s. Klikt op die notificatie bel “🔔” zodat jij de eerste ben om onze video’s te bekijken.

Asking Strangers Money, Then Giving Them 100x In Suriname (*SOCIAL EXPERIMENT*) ENG SUB

We did a social experiment on people to see if they would help a homeless boy, if he asked for money. But the plot twist is, we’re giving them 100x that money they gave me🥳. Whats GUCCI GUYS :)🔥 We Dep ..NIEUWE... VIDEO💣📹 EntertainMent...