hit tracker

Whatsapp Fotos Niet In Galerij Iphone


Veel mensen met een iPhone hebben problemen met het bekijken van Whatsapp foto's in de iPhone-galerij. Het is een veelvoorkomend probleem dat veel mensen frustreert. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om dit probleem op te lossen.

Als je Whatsapp foto's in je galerij wilt bekijken, moet je eerst ervoor zorgen dat de foto's worden opgeslagen. Hiervoor moet u de instellingen van Whatsapp openen en kiezen voor 'Foto's en video's opslaan'. Als u deze optie hebt geactiveerd, worden de foto's automatisch opgeslagen in de galerij.

Als je problemen hebt met het opslaan van Whatsapp foto's, kan het zijn dat je niet voldoende ruimte hebt op je iPhone. Controleer daarom of je voldoende ruimte hebt en verwijder indien nodig oude bestanden. Ook kun je altijd een iCloud-back-up maken voor het geval dat je oude bestanden ergens anders wilt opslaan.

Als je Whatsapp foto's nog steeds niet in de galerij op je iPhone kunt zien, kan het zijn dat de foto's te groot zijn. Controleer of de foto's een kleinere resolutie hebben dan het toegestane limiet van Whatsapp. Als dat het geval is, kun je de foto's verkleinen door ze op te slaan in een ander bestandsformaat of door een tool te gebruiken die de foto's voor je verkleint.

Als alle eerdere opties niet hebben gewerkt, kan het zijn dat u uw iPhone moet herstellen. Hiervoor moet u eerst een back-up maken van al uw gegevens, zodat u deze later kunt terughalen. Vervolgens moet u uw iPhone uit- en aanzetten en de instellingen van Whatsapp opnieuw instellen.

Als u uw iPhone reset, moet u ervoor zorgen dat u alle gegevens op uw telefoon zoals foto's, video's en contacten opnieuw synchroniseert met iCloud. Als dat is gelukt, kunt u de instellingen van Whatsapp opnieuw instellen en de foto's opslaan in de galerij.

Het kan ook zijn dat er een probleem is met de Whatsapp-server. In dit geval moet u contact opnemen met de klantenservice van Whatsapp om te zien of zij u kunnen helpen. Als het probleem is opgelost, kunt u de foto's opslaan in de galerij.

Als u problemen hebt met het bekijken van Whatsapp foto's in de iPhone-galerij, kunt u de bovenstaande stappen volgen om het probleem op te lossen. Controleer eerst of de foto's correct worden opgeslagen, verwijder vervolgens oude bestanden en probeer de foto's te verkleinen als ze te groot zijn. Als dat niet werkt, moet u uw iPhone resetten en alle gegevens opnieuw synchroniseren met iCloud. Als dat nog steeds niet werkt, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Whatsapp.

Zo kun je iPhone-foto's verbergen!

Whatsapp Fotos Niet In Galerij Iphone. Heb je foto's die je wel wil bewaren, maar niet in de fotobibliotheek moeten staan? Dan kun je ervoor kiezen deze plaatjes te verbergen. Colin laat in deze video zien hoe het moet. 📚 Dit bespreken we allemaal: 0:00 Intro 0:12 Foto's...

Automatisch bewaren van WhatsApp foto's in filmrol uitschakelen - appletips

WhatsApp Images Not Showing In Gallery (FOR iPHONE)- 3 Ways To Fix

WhatsApp Images Not Showing In Gallery (FOR iPHONE) This video also answers some of the queries below: WhatsApp photos not showing in gallery WhatsApp media not showing gallery WhatsApp video not showing in gallery Why my WhatsApp images are not...

WhatsApp images not showing in gallery (iPhone)

WhatsApp images not showing in gallery (iPhone) Subscribe to my YouTube channel: youtube.com/channel/UCGo7rlM4rzPjRw7CA7kWjBQ This video also answers some of the queries below: whatsapp photos not showing in gallery whatsapp media not showing...

How To Show Whatsapp Photos In Gallery In Iphone🔥🔥

Hello Friends is video me bataya gaya hai kaise iphone me whatsapp kis photos gallery me show no ho rahi to kaise aap use on kar skte hai #RockvillaTechnical #Iphone #Iphone_Whatsapp #iphone_whatsapp_photos For business inquiries:-...