hit tracker

Weer In San Pedro Del Pinatar


Het weer in San Pedro Del Pinatar is meestal warm en droog. De gemiddelde temperaturen liggen tussen de 17 en 24 graden Celsius. De temperatuur kan echter ook oplopen tot 30 graden Celsius in de zomermaanden. In de wintermaanden daalt de temperatuur meestal tussen de 5 en 10 graden Celsius.

Regenval is meestal zeer laag. In de zomermaanden regent het meestal minder dan 10 mm per maand. In de wintermaanden valt er meer regen, tot ongeveer 40 mm per maand.

De zon schijnt jaarlijks veel in San Pedro Del Pinatar. De zomers zijn meestal helder met een aantal bewolkte dagen. In de wintermaanden is de lucht meestal bewolkt met een aantal heldere dagen.

De wind is meestal zwak tot matig in San Pedro Del Pinatar. In de wintermaanden kan de wind echter ook sterk aanvoelen, vooral als er een stevige noordwestenwind waait.

De luchtvochtigheid is meestal hoog in San Pedro Del Pinatar. In de zomermaanden kan de luchtvochtigheid oplopen tot boven de 70 procent. In de wintermaanden daalt de luchtvochtigheid meestal naar onder de 50 procent.

San Pedro Del Pinatar heeft meestal een warm en droog klimaat. Er valt echter ook regelmatig neerslag en de wind kan soms sterk aanvoelen. De luchtvochtigheid is meestal hoog, maar daalt in de wintermaanden.

S02Week #3 - Spanje 🇪🇸- ''PRACHTIG'' IS WEER TERUG VAN WEG GEWEEST!😜

Weer In San Pedro Del Pinatar. Lieve kijkers, Welkom weer bij een nieuwe vlog. Week 3 alweer van ons avontuur en we zitten prima in de zon in Spanje. We rijden weg uit Oliva en rijden door naar Calp. Hier gaan we heen omdat we af hebben gesproken met 2 andere camperaars. We...

San Pedro del Pinatar - Van Dam Estates

Vlog 58 | Day 2 in Spanje! Olé

Eindelijk mooi weer!! Dag 2 in San Pedro del Pinatar

DM INVEST - Key ready eerstelijns appartement te San pedro del Pinatar te koop. Ref. nr.: CAL8774-3D

Key ready 3 slaapkamers eerstelijns appartement te San pedro del Pinatar, Costa Calida, Spanje bij DM Invest te koop. Een geweldige locatie! Deze nieuwe appartementen letterlijk twee stappen verwijderd van het strand en alle voorzieningen aan de...

Calypso - Dag #36 39 San Pedro Pinatar - Alicante - Electra blijft spoken

We zijn op weg richting Ibiza en maken een tussenstop in Allicante.. In San Pedro hebben we weer een accu vervangen en de electra blijft spoken... stuur-automaat en log vallen uit. Pieter probeert het euvel op te sporen en Yvonne zeilt rustig...