hit tracker

Wanneer Is Het Boek Spijt Uitgekomen


Het boek Spijt! is geschreven door Jacques Vriens en uitgegeven door Querido Uitgeverij. Het boek is voor het eerst uitgebracht in 2003 en is sindsdien een van de populairste boeken van de Nederlandse literatuur.

In 2005 is er een film verschenen gebaseerd op het boek Spijt! met dezelfde titel. De film werd een groot succes en heeft veel meer mensen aangetrokken om het boek te lezen.

Spijt! is het verhaal van de veertienjarige Michiel die vaak tegen de regels in gaat en die na een ongelukkige gebeurtenis geconfronteerd wordt met de gevolgen van zijn acties. Het is een verhaal over verantwoordelijkheid en het accepteren van de consequenties van je acties.

Het boek is inmiddels vertaald in verschillende talen waaronder Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, Russisch en Japans. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

In 2007 is de musical Spijt! uitgebracht, ook gebaseerd op het boek. De musical is geschreven door Jacques Vriens en Jeanine Roeters en geproduceerd door Joop van den Ende. Ook de musical werd een enorm succes en is aan het theater te zien geweest in vele landen.

Het boek Spijt! is in 2003 uitgegeven door de Querido Uitgeverij. De Nederlandse editie telt 320 pagina's en is geschreven in het Nederlands. Spijt! is te koop bij alle boekhandels en is ook verkrijgbaar online.

In 2017 is de tweede editie van Spijt! uitgebracht. Deze tweede editie bevat extra materiaal, waaronder een nieuw hoofdstuk, achtergrondinformatie, nieuwe illustraties en een interview met Jacques Vriens.

Het boek Spijt! is een klassieker in de Nederlandse literatuur en heeft een grote invloed gehad op de manier waarop we over verantwoordelijkheid en consequenties denken. Het boek is een inspiratiebron geweest voor veel mensen en heeft een grote impact gehad op de levens van veel mensen.

Trailer - Spijt

Wanneer Is Het Boek Spijt Uitgekomen. Voor een opdracht heb ik een trailer gemonteerd voor de film Spijt van Carry Slee

Spijt! Het bekende boek van Carry Slee in stripvorm [recensie] -

Boekverslag Nederlands Spijt! door Carry Slee (3e klas vwo) | Scholieren.com

Source: scholieren.com

Promoot je boek gratis! | Facebook

Source: Facebook

Spijt | PDF

Source: scribd.com

carryslee - Explore | Facebook

Source: Facebook

Spijt, Charles den Tex | 9789044515237 | Boeken | bol.com

Source: bol.com

Lees dan!: 2017

Source: Lees dan!

2

Source:

Spijt !, Carry Slee | 9789049920838 | Boeken | bol.com

Source: bol.com

De film Spijt! naar het boek van Carry Slee -

Source: srsck.com

KSchrijft

Source: Facebook

Spijt! trailer (2013) | Verkrijgbaar op DVD en VOD

Spijt!, de laatste verfilming van een Carry Slee boek, is een Nederlandse tienerfilm die gaat over Jochem (Stefan Collier). Jochem heeft het niet makkelijk op school, want hij is het mikpunt van getreiter door het clubje van Sanne (Charlotte...

Spijt!-cast over pesten

Scholieren.com spot celebrities. Maandagavond ging in Amsterdam de film 'Spijt!' officieel in première en wij waren erbij. De nieuwste Carry Slee-film gaat over de tweedeklasser Jochem, die erg gepest wordt door zijn klasgenoten. Carry Slee...

Pesten op school. De nieuwste Nederlandse bioscoopfilm SPIJT naar een boek van Carry Slee

De allerlaatste nederlandse speelfilm spijt is gemaakt door Dave Schram en gaat over een zeer actueel onderwerp,pesten op school. Op zeer realistische wijze weer gegeven en soms zeer confronterend. Juist daarom het bekijken waard.