hit tracker

Wanneer Ben Je Geslaagd Voor De Havo


Het examenjaar is eindelijk begonnen voor veel studenten die hun havo-examens afleggen. De Nederlandse onderwijsautoriteiten hebben voorwaarden bepaald waarmee studenten moeten voldoen om te slagen voor hun havo-examen.

Om geslaagd te zijn voor de Havo, moeten studenten minimaal een 5,5 behalen op hun examen. Studenten die een lager cijfer behalen, zijn niet geslaagd. Daarnaast moeten studenten minimaal een 5,5 behalen in hun profielvakken. Als studenten lager dan een 5,5 scoren in een van hun profielvakken, zijn zij niet geslaagd.

Verder moeten studenten minstens een 5,5 scoren in hun kernvakken. Daarbij moeten studenten minimaal een 5,0 scoren in drie kernvakken, waaronder Nederlands, Engels of Duits. Als studenten in een van deze kernvakken lager dan een 5,0 scoren, zijn zij niet geslaagd.

De Nederlandse onderwijsautoriteiten hebben ook bepaald dat studenten minimaal een 5,0 moeten behalen in hun vrije profielvakken. Als studenten lager dan een 5,0 scoren, zijn ze niet geslaagd. Studenten die voor het eerst examen doen, moeten ook een 5,0 behalen in hun algemene vakken.

Tot slot moeten studenten minimaal een voldoende behalen in hun algemene vakken. Studenten die lager dan een voldoende scoren in hun algemene vakken, zijn niet geslaagd. Ook moeten studenten minimaal een 5,0 scoren in hun basisvakken, waaronder wiskunde, natuurkunde en biologie. Als studenten lager dan een 5,0 scoren, zijn ze niet geslaagd.

Om geslaagd te zijn voor de Havo, moeten studenten dus voldoen aan deze voorwaarden. Studenten die deze voorwaarden niet voldoen, zijn niet geslaagd voor de Havo.

Helaas ben ik gezakt... | Eindexamenjournaal #12 | Geslaagd of gezakt

Wanneer Ben Je Geslaagd Voor De Havo. Voor ruim 215 000 middelbare scholieren kwam vandaag het verlossende woord, zo ook voor onze Eindexamenvloggers. Wie zijn er geslaagd, en wie zijn er helaas gezakt? Scholieren.com wenst alle geslaagden een fijne zomervakantie toe en veel succes...

2

Wanneer ben ik geslaagd voor havo of vwo

In deze video leg ik je uit wat de slaag/zakregeling is voor havo en vwo. Kijk mee en zie aan welke eisen je moet voldoen om te slagen voor je middelbare school diploma!

Wanneer ben ik geslaagd

In deze video leg ik het je uit! Let op, dat is voor corona want door corona waren er andere regels.

Uitleg slaag-/zakregeling havo 5