hit tracker

Wanneer Ben Je Cumlaude Geslaagd Havo


Cum laude afstuderen is een prestatie die veel havisten nastreven. Maar wat betekent het precies? Hoe word je cum laude geslaagd voor het Havo?

Volgens de officiële richtlijnen van het College voor Toetsen en Examens, zijn er verschillende criteria waar een leerling aan moet voldoen om cum laude geslaagd te worden. Om te beginnen moet een leerling een gemiddelde van 8 of hoger behalen en moeten alle vakken die hij heeft gevolgd, een eindcijfer van 7 of hoger hebben. Daarnaast moeten vakken als Nederlands, Engels en wiskunde een eindcijfer van 8 of hoger hebben voordat de leerling cum laude geslaagd is.

Naast deze strikte criteria, kijken examinatoren ook naar andere kenmerken die kunnen bijdragen aan het behalen van cum laude, zoals de motivatie van een leerling, de prestaties bij lessen en/of tentamens, maar ook de leerling's betrokkenheid bij het schoolleven en/of de samenleving. Als een leerling aan al deze criteria voldoet, kan hij cum laude geslaagd zijn.

Het is belangrijk om te weten dat het cum laude behalen van een Havo-diploma niet alleen iets is waar je trots op kunt zijn, maar ook een prestatie is waarmee je je kunt onderscheiden van anderen. Door cum laude af te studeren, kan een leerling laten zien dat hij bovengemiddelde prestaties heeft geleverd en heeft bereikt wat er van hem is verwacht.

Voor leerlingen die een Havo-diploma willen behalen, is het dus belangrijk om te weten wat de criteria zijn voor het behalen van cum laude. Door hard te werken en te streven naar een goede prestatie, kunnen leerlingen hun doelen bereiken en hun Havo-diploma met cum laude behalen.

Een cum laude Havo-diploma is een prestatie waar leerlingen trots op kunnen zijn en waar ze later hun voordeel mee kunnen doen. Door de juiste criteria te kennen, kunnen leerlingen voorbereid zijn om deze prestatie te bereiken.

Amstelveense Melle voor de derde keer cum laude geslaagd

Wanneer Ben Je Cumlaude Geslaagd Havo. AMSTELVEEN - Dat hij geslaagd is, wist-ie al. Maar sinds donderdag is zijn grote droom uitgekomen: drie keer cum laude slagen voor de middelbare school. De 19-jarige Melle Kampstra behaalde zowel zijn vmbo-basis, mavo en nu ook zijn havo-diploma...

2

ZO SLAAG JIJ VOOR JE EXAMENS! *hoe ik Cumlaude geslaagd ben + WINACTIE!

De eindexamens 2021 komen nu wel heel dichtbij. Ik ben in 2019 cumlaude geslaagd voor mijn havo diploma. Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik heb geleerd voor mijn examens dus in deze video geef ik jullie mijn beste examentips! Ik vertel hoe je je...

Eindexamenkandidaten slagen Cum Laude! - RTL LATE NIGHT

Duizenden eindexamenkandidaten kregen vandaag het verlossende telefoontje met het bericht of ze wel of niet geslaagd waren. Aan tafel drie superscholieren die Cum Lauda wisten te slagen! Abonneer je via bit.ly/1A3ps7g voor het beste van RTL Late...

Helaas ben ik gezakt... | Eindexamenjournaal #12 | Geslaagd of gezakt

Voor ruim 215 000 middelbare scholieren kwam vandaag het verlossende woord, zo ook voor onze Eindexamenvloggers. Wie zijn er geslaagd, en wie zijn er helaas gezakt? Scholieren.com wenst alle geslaagden een fijne zomervakantie toe en veel succes...