hit tracker

Wanneer Ben Ik Geslaagd Voor De Havo


Als je je Havo-examen hebt gedaan, wil je weten of je het hebt gehaald. Afhankelijk van het land waarin je leeft, zal je een verschillende manier hebben om dit te weten te komen. In Nederland is het meestal een gecombineerde cijferlijst die aangeeft of je bent geslaagd of niet.

Het eerste dat je moet weten is wat je cijferlijst betekent. Je cijferlijst zal een lijst zijn met al je resultaten voor elk onderwerp dat je hebt gedaan. Verder bevat het een algemeen gemiddelde (AG) waarmee je kunt zien hoe je het algemeen hebt gedaan. Als je AG hoger is dan een 5,5, dan ben je geslaagd voor je Havo-examen.

Als je eenmaal weet wat je AG is, kan je kijken of je voldoende punten hebt gehaald om geslaagd te zijn. De Havo-examens bestaan uit een minimum aantal onderwerpen die je moet halen. Als je deze voldoet, ben je geslaagd. Als je niet voldoet aan deze minimumeisen, ben je niet geslaagd.

Naast het voldoen aan deze minimumeisen, moet je ook voldoen aan de vereiste cijfers die je voor elk onderwerp moet halen. Als je deze cijfers haalt, ben je geslaagd. Als je de cijfers niet haalt, ben je niet geslaagd.

Als je je Havo-examen hebt gedaan, zal je een brief krijgen met je resultaten. Deze brief zal je laten weten of je bent geslaagd of niet. Als je deze brief krijgt, weet je of je bent geslaagd.

Als je je Havo-examen hebt gedaan en je bent geslaagd, zul je ook een certificaat ontvangen. Dit certificaat zal je laten zien dat je bent geslaagd voor je Havo-examen. Je kunt dit certificaat gebruiken om aan te tonen dat je een Havo-diploma hebt.

Als je je Havo-examen hebt gedaan, zal je ook een getuigschrift ontvangen. Dit getuigschrift zal je laten weten hoe je hebt gescoord in vergelijking met andere studenten. Als je hoge scores hebt, ben je een goed student. Als je lage scores hebt, heb je wellicht meer werk nodig om je Havo-examen te halen.

Als je je Havo-examen hebt gedaan en je bent geslaagd, kun je verder gaan met je studies. Je kunt bijvoorbeeld een opleiding volgen aan een universiteit of een middelbare school. Je kunt ook kiezen voor een baan of een ander beroep dat je interessant vindt. Je Havo-diploma zal je hierbij helpen.

Wanneer ben je geslaagd

Wanneer Ben Ik Geslaagd Voor De Havo. Een uitleg over de slaag-zak norm en de aanvullende maatregelen van het examenjaar 2020-2021 binnen de GL en TL van het vmbo.

2

Wanneer ben ik geslaagd voor havo of vwo

In deze video leg ik je uit wat de slaag/zakregeling is voor havo en vwo. Kijk mee en zie aan welke eisen je moet voldoen om te slagen voor je middelbare school diploma!

Wanneer ben ik geslaagd

In deze video leg ik het je uit! Let op, dat is voor corona want door corona waren er andere regels.

Helaas ben je op dit moment gezakt... | Eindexamenjournaal 2022 #11 | Geslaagd of gezakt

De dag waarvan je wist dat het er aan kwam: de uitslag van de #eindexamens ! Ook voor onze examenvloggers was het nagelsbijten tot aan het telefoontje. Zijn ze nu #geslaagd of #gezakt? Sommigen zagen het aankomen, anderen zijn in shock. Benieuwd...