hit tracker

Waarom Wil Groot Brittannië De Brexit


Groot-Brittannië is klaar om de Brexit te gaan. De reden hiervoor is een einde maken aan de Europese Unie's regerende invloed die het land heeft.

Hoewel er veel discussie is geweest over de Brexit, zijn de Britse burgers het erover eens dat het beter is om de EU te verlaten. "We zijn klaar om de Brexit door te zetten om onze soevereiniteit te bewaken en de controle te krijgen over onze grenzen," zei premier Theresa May.

De Britse economie zal ook voordeel ondervinden van het verlaten van de Europese Unie. "We hebben een kans om een nieuwe economische koers te stellen," zei de minister van Economische Zaken, Philip Hammond.

May voegde eraan toe dat de Brexit een kans is om een nieuw wereldwijd partnerschap te creëren. "We kunnen een globale toekomst voor Groot-Brittannië creëren die de voordelen van de EU combineert met de voordelen van handel met andere landen," zei hij.

Hoewel veel Britten twijfelen over de Brexit, zijn er ook veel die ervan overtuigd zijn dat het voor het land het beste is om de EU te verlaten. "We zijn klaar om de EU te verlaten en de voordelen van onafhankelijkheid te ervaren," zei de voormalige minister van Buitenlandse Zaken, Boris Johnson.

De Brexit zal ook een grote verandering betekenen voor de Britse samenleving. "We moeten een nieuw wereldbeeld creëren voor Groot-Brittannië," zei May. "Een wereldbeeld waarin we kunnen samenwerken met andere landen en de voordelen van de EU kunnen behouden, maar met meer controle over onze eigen grenzen."

De Britse regering is ervan overtuigd dat de Brexit de juiste beslissing is voor het land. "De Brexit is de juiste beslissing," zei May. "Het is een kans om Groot-Brittannië weer te maken tot een groot internationaal land."

De Brexit zal ook grote politieke gevolgen hebben voor Groot-Brittannië. "We moeten de politieke banden met de EU herzien. We moeten een nieuwe manier van samenwerken vinden om ervoor te zorgen dat we de voordelen van de EU kunnen behouden, maar met meer controle over onze eigen grenzen," zei de minister van Buitenlandse Zaken, Jeremy Hunt.

Hoewel er veel discussie is geweest over de Brexit, zijn de Britse burgers het erover eens dat het beter is om de EU te verlaten. "We moeten de Brexit gebruiken als een kans om een nieuwe toekomst te creëren voor Groot-Brittannië en de voordelen van de EU te behouden," zei de Britse premier.

De Brexit is een moeilijk proces, maar de Britse regering is vastbesloten om het door te zetten. "We zullen een einde maken aan de Europese Unie's regerende invloed die het land heeft en een nieuw wereldbeeld creëren voor Groot-Brittannië," zei May.

Het is duidelijk

You might also like:

Alles wat je moet weten over de Brexit

Waarom Wil Groot Brittannië De Brexit. Politici in Engeland hebben maandenlang gediscussieerd, maar ze zijn het niet eens geworden over het Brexit-plan. Dat zijn afspraken die Groot-Brittannië wil maken om uit de Europese Unie te gaan. De premier van Engeland, Theresa May, had die...

Brexit: wie, wat, waar, waarom en hoe? - Britblog

Historische brexit-dag, maar wat gebeurt er eigenlijk?

Source: nos.nl

De brexit nadert: waarom we de Britten nog zullen missen (video)

Source: Trends

Vijf vragen over Brexit - Leeuwarder Courant

Source: lc.nl

Noord-Ierland en Schotland verkiezen EU boven Verenigd Koninkrijk - Joop -  BNNVARA

Source: bnnvara.nl

Boris Johnson sluit achterpoortje Brexit in Noord-Ierland, maar daar denkt  Europa anders over | Het Belang van Limburg Mobile

Source: hbvl.be

Deze landen worden het hardst getroffen door een Brexit - EW

Source: 2

Waarom hebben de Britten voor Brexit gekozen? | NPO Kennis

Source: npokennis.nl

Ook voorstanders ineens kritisch over brexit, maar 'terugdraaien is geen  optie' | RTL Nieuws

Source: rtlnieuws.nl

Brexit weegt op koopkracht Britse gezinnen | Het Nieuwsblad Mobile

Source: m.nieuwsblad.be

Chaos in Britse politiek kan spanningen in Noord-Ierland doen oplaaien |  RTL Nieuws

Source: rtlnieuws.nl

Het aftellen naar de brexit is begonnen

Source: nos.nl

Brexitwoordenboek: de meest gebruikte termen helder uitgelegd | VRT NWS:  nieuws

Source: vrt.be

Wat is de Brexit

Wat is de Brexit? Waarom willen de Britten uit de Europese Unie stappen? Dit filmpje kan gebruikt worden als klassikale instructie of individuele verwerking. FACEBOOK: facebook.com/meestertomlegtuit Geef gerust een duimpje en abonneer voor...

De moeilijkste scheiding ooit in de EU

Brexit. Na jaren onderhandelen, nieuwe afspraken maken, deadlines en uitstel is het rond. Om de lastige scheiding echt te begrijpen moet je weten hoe het huwelijk tussen die twee verliep. We leggen het uit in deze video. Muziek: Open Sense -...

Brexit, Briefly

Britain is leaving the European Union... or maybe not? Let's place some odds. MOAR BREXIT! youtube.com/watch?v=J1Yv24cM2os&index=2&list=PLqs5ohhass_QREwr7tdW8gh3kLgAwX8wh Grey subreddit: reddit.com/r/cgpgrey Music by: davidreesmusic.com