hit tracker

Waar Staat De Partij Fvd Voor


De Partij FVD is een Nederlandse politieke partij die sinds mei 2006 bestaat. Het is een rechts-liberale partij die vooral bekend staat om hun harde standpunten op het gebied van migratie, veiligheid en economie.

Het hoofddoel van de FVD is om de vrijheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheid van de Nederlanders te vergroten. De partij wil de overheid kleiner maken door minder regels en minder belastingen voor bedrijven en burgers. Daarnaast wil de partij dat burgers meer zeggenschap krijgen over hun eigen leven door meer directe democratie.

De FVD is ook voorstander van een sterk en rechtvaardig migratiebeleid. Ze willen dat de Nederlandse overheid de Nederlandse grenzen beter bewaakt en dat er strengere eisen worden gesteld aan migranten die naar Nederland komen.

Op het gebied van veiligheid staat de FVD voor een stevige aanpak van criminaliteit. Ze willen dat de Nederlandse overheid meer geld besteedt aan politie en justitie en dat er strenger wordt opgetreden tegen misdadigers.

Op economisch gebied staat de FVD voor een vrije markt met minimale overheidsbemoeienis. Ze willen dat de overheid de economische groei stimuleert door lagere belastingen en minder regelgeving. Ze zijn tegen het opleggen van beperkingen aan bedrijven en willen dat de markt vrij is van overheidsbemoeienis.

De FVD staat ook voor een hervorming van het Nederlandse onderwijssysteem. Ze willen dat studenten meer vrijheid krijgen om hun studies te kiezen en dat er meer mogelijkheden worden geboden voor studenten om hun studies te financieren.

De FVD is een politieke partij die vooral bekend staat om hun harde standpunten op het gebied van migratie, veiligheid, economie en onderwijs. Ze willen dat Nederland vrij is van overheidsbemoeienis en dat burgers meer zeggenschap krijgen over hun eigen leven.

De radicalisering van Thierry Baudet

Waar Staat De Partij Fvd Voor. Forum voor Democratie (FvD) was 4 jaar geleden de grote winnaar van de Provinciale Statenverkiezingen. Wat is er sindsdien gebeurd? Wat is er van de beloften van toen terechtgekomen? En wat is er veranderd in het gedachtengoed van de partij en van...

Stad en platteland: Forum voor Democratie heeft een basis in alle regio's - NRC

Verkiezingsprogramma: Waar staat Forum voor Democratie voor? |  Partijprogramma's | NU.nl

Source: nu.nl

Forum voor Democratie

Source: fvd.nl

Forum voor Democratie partij met meeste leden

Source: nos.nl

Theo Hiddema stapt uit FvD om Zelensky-boycot Thierry Baudet - Joop -  BNNVARA

Source: bnnvara.nl

Die groene achtergrond doet mij aan de kleur van andere partijen denken… :  r/nederlands

Source: reddit.com

Vete Baudet en Otten kost FvD extra zetel in Brussel - Joop - BNNVARA

Source: bnnvara.nl

Forum voor Democratie

Source: fvd.nl

Dit zijn de pro-Poetin-adviseurs van Thierry Baudet | Binnenland | NU.nl

Source: nu.nl

8 redenen om lid te worden van FVD (vóór 1 januari) - Forum voor Democratie

Source: fvd.nl

Na monsterzege in provincies: hoe Forum in vier jaar tijd in elkaar stortte  | RTL Nieuws

Source: rtlnieuws.nl

Acht partijen in Tweede Kamer dienen klacht in tegen Baudet, schorsing  dreigt | RTL Nieuws

Source: rtlnieuws.nl

Ruzie bij FvD over functioneren neonazi's binnen partij - Joop - BNNVARA

Source: bnnvara.nl

De fouten van Wilders waar Baudet van leert en profiteert - NRC

Source: nrc.nl

FvD-prominent Otten: Baudet moet succes meer delen

Source: nos.nl

2040: Onze visie op de toekomst van Nederland

2040. Over twintig jaar is het al zover. In welk Nederland willen we dan leven? Willen we worden tegengehouden door zinloos klimaatbeleid, door massale immigratie? Of durven we een stip aan de horizon te zetten, groots te denken en Nederland weer...

Is FvD een commercieel bedrijf | De Avondshow met Arjen Lubach (S3)

Is FvD een commercieel bedrijf? In onze nieuwe rubriek 'zendtijd voor commerciële partijen' onderzoeken we hoe partijen hun centjes verdienen. Kijk de hele uitzending hier: bit.ly/deavondshowmetarjenlubach 'De Avondshow met Arjen Lubach' zie je...

BoerBurgerBeweging grote winnaar verkiezingen

Nog niet alle stemmen zijn geteld, maar er valt al wel iets te zeggen over de winnaars en verliezers van de verkiezingen. De BoerBurgerBeweging van Caroline van der Plas is de grote winnaar. In bijna alle provincies kreeg die partij de meeste...