hit tracker

Top 100 Sterkste Legers Ter Wereld


Het is geen geheim dat veel landen hun legers versterken, maar niet elke natie heeft het vermogen om het meest krachtige leger ter wereld te hebben. Hieronder vindt u een lijst met de top 100 sterkste legers ter wereld, die op basis van verschillende factoren zoals militaire uitgaven, aantal troepen, technologie en geavanceerde wapensystemen is samengesteld.

Op de eerste plaats staat de Verenigde Staten met een budget voor defensie van meer dan 682 miljard dollar in 2019. Het Amerikaanse leger heeft ook het grootste aantal actieve troepen met meer dan 1,3 miljoen. Het is ook het meest geavanceerde leger ter wereld met een arsenaal aan geavanceerde wapensystemen, technologieƫn en strategieƫn.

Op de tweede plaats staat China met een defensiebudget van meer dan 250 miljard dollar en meer dan 2 miljoen actieve troepen. Het Chinese leger is het meest geavanceerde leger in Aziƫ en heeft een arsenaal aan geavanceerde wapensystemen, technologieƫn en strategieƫn.

Op de derde plaats staat Rusland met een defensiebudget van meer dan 67 miljard dollar en meer dan 2 miljoen actieve troepen. Het Russische leger is het meest geavanceerde leger in Europa met een arsenaal aan geavanceerde wapensystemen, technologieƫn en strategieƫn.

Op de vierde plaats staat India met een defensiebudget van meer dan 62 miljard dollar en meer dan 1 miljoen actieve troepen. Het Indiase leger heeft ook geavanceerde wapensystemen, technologieƫn en strategieƫn.

Op de vijfde plaats staat Frankrijk met een defensiebudget van meer dan 57 miljard dollar en meer dan 1 miljoen actieve troepen. Het Franse leger heeft ook geavanceerde wapensystemen, technologieƫn en strategieƫn.

De rest van de top 100 sterkste legers ter wereld bestaat uit landen als Japan, Duitsland, Groot-Brittanniƫ, Saoedi-Arabiƫ, Turkije, Zuid-Korea, Braziliƫ, Israƫl, Indonesiƫ, Australiƫ, Spanje, Canada, Italiƫ, Pakistan en Iran. Al deze landen hebben hun legers versterkt door het aantal actieve troepen, de militaire uitgaven en het arsenaal aan geavanceerde wapensystemen, technologieƫn en strategieƫn te verhogen.

140 Most Powerful Militaries In The World | 2022

Top 100 Sterkste Legers Ter Wereld. In today's video, we have listed the 140 most powerful countries in the world. All the countries in the World require advanced armies to defend their nation. ------------------ VSB Defense is the world's first YouTube channel founded for the...

Dit zijn de 8 sterkste legers van de wereld | Gewoonvoorhem

ZWAKSTE LEGERS TER WERELD ! šŸŖ–āŒ - Top 5

ZWAKSTE LEGERS TER WERELD ! šŸŖ–āŒ - Top 5 In Deze top 5 de zwakste legers ter wereld. Het is gebaseerd op de Global Fire Power Index score. Het is een groot verschil met de sterkste legers ter wereld. Maar toch moet je sommige zwakke legers niet...

TOP 10 STERKSTE LEGERS TER WERELD! šŸ’‚šŸŽ–ļø

Abonneer op TOP LIJSTJES en druk op het šŸ””-icoontje om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video's! youtube.com/TOPLIJSTJES?sub_confirmation=1 Een leger is een militaire eenheid die bestaat uit twee of meer legerkorpsen. Hoe sterk een...

Top 5 Sterkste Legers ter Wereld - Top Vijfjes #shorts

Top 5 Sterkste Legers ter Wereld - Top Vijfjes #shorts In deze short de 5 sterkste legers ter wereld. Benieuwd wat het sterkste leger is ga dan kijken. Wil je meer volle leger en militaire video's zien ga dan naar mijn kanaal en Abonneer op Top...