hit tracker

Top 10 Sterkste Legers In De Wereld


De meest krachtige legers ter wereld zijn de Verenigde Staten, Rusland, China, India, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Duitsland, Japan en Zuid-Korea. Deze legers hebben de meeste militaire uitgaven, de beste training, de meeste wapens, de meeste personeel en de meest geavanceerde technologie.

De Verenigde Staten is 's werelds grootste militaire supermacht. Het Amerikaanse leger heeft het grootste aantal manschappen en het grootste budget voor defensie. Het Amerikaanse leger heeft een uitgebreide lucht- en ruimtevaarttechnologie, nucleaire wapens, geavanceerde wapensystemen en meer dan 800 militaire basis in meer dan 70 landen.

Rusland is de tweede grootste economie ter wereld en heeft een van de 's werelds sterkste legers. Het heeft een grote vloot van strategische lucht- en ruimtevaart, nucleaire wapens, geavanceerde wapensystemen en meer dan 1.000 militaire basis in meer dan 80 landen.

China heeft de op twee na grootste leger ter wereld. Het heeft een grote luchtmacht, marine en leger met meer dan 2,3 miljoen actieve manschappen. Het heeft ook een grote collectie van conventionele, nucleaire en geavanceerde wapensystemen.

India heeft de op één na grootste leger ter wereld. Het heeft meer dan 1,4 miljoen actieve manschappen en heeft een grote collectie van conventionele, nucleaire en geavanceerde wapensystemen. Het heeft ook een grote luchtmacht, marine en luchtmachtbasis.

Frankrijk heeft de op vijf na grootste leger ter wereld. Het heeft meer dan 500.000 actieve manschappen, meer dan 800 vliegtuigen, meer dan 300 tanks en meer dan 200 kruisers en fregatten. Het heeft ook geavanceerde technologieën voor lucht- en ruimtevaart, nucleaire wapens, geavanceerde wapensystemen en een uitgebreide luchtmacht en marinebasis.

Het Verenigd Koninkrijk heeft de op zes na grootste leger ter wereld. Het heeft meer dan 350.000 actieve manschappen, meer dan 1.000 vliegtuigen, meer dan 500 tanks en meer dan 400 kruisers en fregatten. Het heeft ook geavanceerde technologieën voor lucht- en ruimtevaart, nucleaire wapens, geavanceerde wapensystemen en een uitgebreide luchtmacht en marinebasis.

Turkije heeft de op zeven na grootste leger ter wereld. Het heeft meer dan 400.000 actieve manschappen, meer dan 500 vliegtuigen, meer dan 350 tanks en meer dan 200 kruisers en fregatten. Het heeft ook geavanceerde technologieën voor lucht- en ruimtevaart, nucleaire wapens, geavanceerde wapensystemen en een uitgebreide luchtmacht en marinebasis.

Duitsland heeft de op

ZWAKSTE LEGERS TER WERELD ! 🪖❌ - Top 5

Top 10 Sterkste Legers In De Wereld. ZWAKSTE LEGERS TER WERELD ! 🪖❌ - Top 5 In Deze top 5 de zwakste legers ter wereld. Het is gebaseerd op de Global Fire Power Index score. Het is een groot verschil met de sterkste legers ter wereld. Maar toch moet je sommige zwakke legers niet...

10 STERKSTE LEGERS ter WERELD - TIEN - YouTube

TOP 10 STERKSTE LEGERS TER WERELD! 💂🎖️

Abonneer op TOP LIJSTJES en druk op het 🔔-icoontje om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video's! youtube.com/TOPLIJSTJES?sub_confirmation=1 Een leger is een militaire eenheid die bestaat uit twee of meer legerkorpsen. Hoe sterk een...

STERKSTE LEGERS Ter Wereld !🪖🎖️ - Top 5

In deze Video: Sterkste Legers Ter Wereld ! Welke sterke militaire macht had jij niet verwacht in deze Top 5? Na aanleiding van de Oorlog die uit is gebroken in Oekraïne Door Rusland in 2022 Heb ik deze video gemaakt. Om te kijken en te informeren...

10 STERKSTE LEGERS ter WERELD - TIEN

Dit zijn de 10 landen met de STERKSTE LEGERS! Waar moeten wij het meest voor vrezen als de Derde Wereldoorlog uitbreekt? 10 DODELIJKSTE OORLOGEN - TIEN youtube.com/watch?v=O589XjNhHj0 Voice-over en vertaling: Jesper Kleynen ...