hit tracker

Top 10 Grootste Legers Van De Wereld


De grootste legers van de wereld zijn in verschillende categorieΓ«n verdeeld. In dit artikel zullen we de top 10 meest invloedrijke legers van de wereld bespreken. Deze lijst is gebaseerd op de militaire uitgaven, het aantal actieve troepen en de kracht van de landen.

Volgens de meest recente gegevens heeft de Verenigde Staten de grootste militaire sterkte ter wereld. Het leger van de VS heeft meer dan 1,3 miljoen actieve troepen. Bovendien heeft het land een defensiebudget van meer dan $717 miljard. Het Verenigd Koninkrijk staat op de tweede plaats met een leger van meer dan 400.000 actieve troepen en een defensiebudget van meer dan Β£47 miljard.

China staat op de derde plaats met meer dan 2 miljoen actieve troepen en een defensiebudget van meer dan $200 miljard. India staat op de vierde plaats met meer dan 1,4 miljoen actieve troepen en een defensiebudget van meer dan $71 miljard. Rusland staat op de vijfde plaats met meer dan 1 miljoen actieve troepen en een defensiebudget van meer dan $65 miljard.

Frankrijk staat op de zesde plaats met meer dan 400.000 actieve troepen en een defensiebudget van meer dan $50 miljard. Japan staat op de zevende plaats met meer dan 247.000 actieve troepen en een defensiebudget van meer dan $46 miljard. Duitsland staat op de achtste plaats met meer dan 178.000 actieve troepen en een defensiebudget van meer dan $44 miljard.

Zuid-Korea staat op de negende plaats met meer dan 624.000 actieve troepen en een defensiebudget van meer dan $42 miljard. Turkije staat op de tiende plaats met meer dan 445.000 actieve troepen en een defensiebudget van meer dan $22 miljard.

Deze landen hebben de grootste legers ter wereld en hebben een flinke invloed op de wereldeconomie. De invloed van deze landen zal zeker blijven groeien in de komende jaren.

HOE STERK IS HET LEGER VAN AMERIKA (USA) πŸŽ–οΈπŸͺ– - Top 5

Top 10 Grootste Legers Van De Wereld. HOE STERK IS HET LEGER VAN AMERIKA (USA) πŸŽ–οΈπŸͺ– - Top 5 In deze video op basis van statistieken hoe sterk is het Amerikaanse leger. Met al deze gegevens kan je zien hoe groot het Amerikaanse leger is. Wist je dat de verenigde staten het sterkste...

10 STERKSTE LEGERS ter WERELD - TIEN - YouTube

TOP 10 STERKSTE LEGERS TER WERELD! πŸ’‚πŸŽ–οΈ

Abonneer op TOP LIJSTJES en druk op het πŸ””-icoontje om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video's! youtube.com/TOPLIJSTJES?sub_confirmation=1 Een leger is een militaire eenheid die bestaat uit twee of meer legerkorpsen. Hoe sterk een...

ZWAKSTE LEGERS TER WERELD ! πŸͺ–βŒ - Top 5

ZWAKSTE LEGERS TER WERELD ! πŸͺ–βŒ - Top 5 In Deze top 5 de zwakste legers ter wereld. Het is gebaseerd op de Global Fire Power Index score. Het is een groot verschil met de sterkste legers ter wereld. Maar toch moet je sommige zwakke legers niet...

het GROOTSTE Leger πŸŽ–οΈπŸͺ– - Top 5

het GROOTSTE Leger πŸŽ–οΈπŸͺ– - Top 5 In deze video laat ik zien wie kwa mankracht het grootste leger heeft ter wereld. Met actieve, reservisten en paramilitairen bij elkaar op geteld. Dit heeft niks te maken met hoe sterk een militairen macht is. Wie...