hit tracker

Sony Vaio Zwart Scherm Bij Opstarten


Als je een Sony Vaio hebt, heb je misschien opgemerkt dat het scherm zwart wordt bij het opstarten. Dit is een veel voorkomend probleem dat vaak te wijten is aan de videodriver of de videokaart. Om dit probleem op te lossen, moet je de juiste stappen volgen om een ​​goede diagnose te stellen. Als je dit probleem met je Sony Vaio hebt, zijn hier een paar tips die je kunnen helpen.

Als eerste moet je de videokaart opnieuw starten, omdat soms de videokaart geconfronteerd wordt met een zwart scherm bij opstarten. Hiervoor moet je het scherm uitschakelen en de stroom uitzetten, voordat je de videokaart opnieuw opstart. Hierna kun je het scherm weer opstarten en kijken of het probleem is opgelost.

Als dit niet het geval is, kun je een diagnostische test uitvoeren om het probleem te lokaliseren. U kunt het systeem herstellen naar een vorige versie van Windows om te zien of dit het probleem oplost. Als dat niet het geval is, moet u de videodriver bijwerken. Hiervoor moet u de website van de fabrikant bezoeken om de laatste versie van de driver te downloaden en te installeren.

Als het probleem met de video-driver is opgelost, kunt u de videokaart opnieuw installeren. Hiervoor moet je eerst de videokaart uitschakelen door het stroomkabeltje uit te trekken. Vervolgens kunt u de videokaart verwijderen en opnieuw installeren. Na deze stappen kun je de videokaart opnieuw installeren door het stroomkabeltje weer aan te sluiten.

Als het probleem met de video-driver of videokaart is opgelost, moet u controleren of uw computer het probleem met het zwarte scherm bij het opstarten heeft opgelost. Als dat niet het geval is, kunnen er andere problemen zijn. U moet dan controleren of er ongewenste programma's of virussen op uw systeem staan. Als er een virus op uw computer staat, moet u een anti-virusprogramma downloaden en installeren om het virus te verwijderen.

Als de bovenstaande stappen niet helpen, moet u contact opnemen met de klantenservice van Sony. Ze kunnen je helpen bij het oplossen van het probleem met het zwarte scherm bij het opstarten. Als je het probleem met je Sony Vaio niet kunt oplossen, kunnen ze je ook adviseren over wat je moet doen.

Als je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, maar het probleem met het zwarte scherm bij het opstarten blijft bestaan, is het misschien het beste om een ​​technicus te bellen om te helpen bij het oplossen van het probleem. De technicus kan je helpen bij het opsporen en oplossen van het probleem.

Het is belangrijk om te weten dat het problemen met het zwarte scherm bij het opstarten van een Sony Vaio vaak eenvoudig te verhelpen is. Als je de bovenstaande tips en stappen

Probleem met laptop

Sony Vaio Zwart Scherm Bij Opstarten.

Sony Vaio Pro 13 SVP1321X9E Zwart - Andromedakimchi - Userreviews - Tweakers

Sony Vaio Duo 11 SVD1121P2E Zwart - Kenmerken - Tweakers

Source: tweakers.net

Sony Vaio Duo 13 SVD1321M9E Zwart - Kenmerken - Tweakers

Source: tweakers.net

Sony Vaio SVE1712S1E Zwart - Kenmerken - Tweakers

Source: tweakers.net

Sony Vaio Duo 13: uitgegleden - Review - Tweakers

Source: Tweakers

Sony Vaio Duo 11 SVD1121P2E Zwart - Kenmerken - Tweakers

Source: tweakers.net

Sony Vaio Pro 13: flexibele lichtgewicht - Review - Tweakers

Source: tweakers.net

Sony Vaio Fit15E SVF1521B2EW - Laptop Touch | bol.com

Source: bol.com

Sony Vaio SVF1521P6E Wit - Kenmerken - Tweakers

Source: tweakers.net

Sony Vaio SVE14A2V1EW.NL3 - Laptop / Azerty | bol.com

Source: bol.com

Sony Vaio SVE1713E1EW - Laptop | bol.com

Source: bol.com

Black screen of Sony Vaio Laptop SOLVED!!!

Easy way how to open your laptop only applicable if there is a power and hard disk is working. Press SHIFT+F8+POWER BUTTON at the same time. Continue to open the power button but still pressing above mentioned keys until it boot to windows.

Sony VAIO® Computers | Some troubleshooting steps to fix an LCD that has no display

This video will walk you through some steps to resolve when you are not able to see the LCD on your Sony VAIO notebook. Should you require any assistance, please visit sony.com/support

How to Fix Sony Vaio Black Death Screen Problem (Even if it's not covered under warranty)

Hand to Hand computer repair in Delhi NCR, Gurugram & Noida There are many computer repair shops in Delhi that offer hand to hand computer repair services. You can find these shops by searching online or by asking around. Suraj Computers has...