hit tracker

Peter R De Vries Joran Van Der Sloot


Peter R. de Vries is een Nederlandse misdaadjournalist, televisiepresentator en criminoloog. Hij werd bekend vanwege zijn onderzoek naar de moord op Natalee Holloway, een Amerikaanse studente die in 2005 tijdens een schoolreis naar Aruba was verdwenen. De Vries heeft meer dan 40 boeken gepubliceerd, waaronder een biografie van Joran van der Sloot.

Joran van der Sloot is een Nederlandse crimineel die in 2005 werd verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van Natalee Holloway. In 2010 werd hij in Peru veroordeeld tot 28 jaar celstraf wegens de moord op Stephany Flores Ramírez. Hij is ook verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van de Amerikaanse zakenvrouw Natalee Holloway. Van der Sloot is een zoon van de Nederlandse advocaat Paul van der Sloot.

In juni 2011 werd Van der Sloot gearresteerd nadat hij verdacht werd van het stelen van geld van een Amerikaanse toerist. Hij werd veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf op deze aanklacht. In mei 2018 werd bekend dat Van der Sloot een verzoek had ingediend om te worden vrijgelaten. Hij beweerde onschuldig te zijn aan de moord op Flores Ramírez. Zijn verzoek werd echter afgewezen.

In oktober 2018 verscheen Van der Sloot in een documentaire over de moord op Natalee Holloway. Hij beweerde dat hij informatie had over de verdwijning van de Amerikaanse studente maar weigerde deze te delen. Ook beweerde hij dat hij betrokken was bij haar verdwijning, maar er geen directe betrokkenheid had bij haar dood.

In juni 2019 verscheen Van der Sloot in de documentaire 'Joran van der Sloot: The Untold Story'. Hierin beweerde hij dat hij betrokken was bij de moord op Natalee Holloway. Ook beweerde hij dat hij niet alleen was geweest bij de moord. De documentaire werd wereldwijd bekeken en ontketende een golf van verontwaardiging.

In 2020 werd bekend dat Van der Sloot naar Nederland kon worden overgebracht om zijn veroordeling in Peru af te wachten. Hij zou naar een Nederlandse gevangenis worden overgebracht waar hij zou worden vastgehouden totdat hij naar Peru terugkeerde om zijn straf uit te zitten. Hij werd echter niet overgebracht omdat de Nederlandse regering weigerde om hem over te brengen.

Van der Sloot is nu nog steeds gevangen in Peru. Hij blijft verdacht van betrokkenheid bij de moord op Natalee Holloway, maar er is geen bewijs dat hij daadwerkelijk betrokken is geweest bij haar verdwijning of dood. Er is ook geen bewijs dat hij betrokken is bij de verdwijning van de Amerikaanse zakenvrouw Stephany Flores Ramírez.

Peter R. de Vries en Joran van der Sloot hebben samen een lange geschiedenis. De Vries heeft meer dan tien jaar onderzoek gedaan naar de zaak en is bekend geworden door z

Peter R de Vries, misdaadverslaggever , Het gewetenloze spel van Joran van der Sloot , Part 2

Peter R De Vries Joran Van Der Sloot. Peter R de Vries, misdaadverslaggever Het gewetenloze spel van Joran van der Sloot , Part 2 The Confrontation. Peter R de Vries was a Dutch investigative journalist and crime reporter. His television program Peter R. de Vries, misdaadverslaggever...

Peter R. de Vries over gigantische Joran van der Sloot-zaak - YouTube

Peter R. de Vries stopt na 17 jaar met misdaadprogramma | Foto | hln.be

Source: hln.be

dumpert.nl - Joran loopt volledig leeg

Source: dumpert.nl

dumpert.nl - Joran gooit rode wijn in ogen Peter

Source: dumpert.nl

Van der Sloot doet aangifte tegen journalist Peter R. de Vries

Source: De Morgen

Unieke beelden van Joran van der Sloot in beruchte Peruaanse gevangenis -  YouTube

Source: youtube.com

Joran van der Sloot is weer veroordeeld | Franska.nl

Source: franska.nl

Joran van der Sloot was lange tijd hoofdverdachte in de verdwijning va... |  TikTok

Source: TikTok

Peter R. de Vries over gigantische Joran van der Sloot-zaak - YouTube

Source: youtube.com

Peter R. de Vries: 'Joran van der Sloot is een gewetenloos, slecht mens' |  Nieuwe Revu

Source: revu.nl

Joran van der Sloot blijft op vrije voeten | Het Nieuwsblad Mobile

Source: nieuwsblad.be

Strafzaak Peter R de Vries gaat vandaag door - YouTube

Source: youtube.com

lies peter joran van der sloot|TikTok Zoeken

Source: TikTok

Peter R de Vries 2008 afl 01 03 feb Peter R de Vries Lost De Zaak Natalee Holloway Op nl gesproken

Peter R. de Vries en Joran van der Sloot bij Pauw & Witteman (2008)

In deze uitzending wordt de zaak Natalee Holloway besproken. Verdachte van moord Joran van der Sloot vertelt samen met zijn ouders Paul en Anita over hoe ze de afgelopen periode hebben ervaren. Ook aanwezig in de uitzending: Peter R. de vries die...

Natalee Holloway Peter Vries Joran Sloot Confession subtitle

The confession by Joran van der Sloot as shown on Dutch tv program Peter R de Vries. Joran confesses to the involvement in the disappearance of Natalee Holloway on the island of Aruba Please note: there is much more footage which uncovers even...