hit tracker

Nrc Actie 5 Weken 10 Euro


De NRC Actie 5 Weken 10 Euro is van start gegaan. De actie richt zich op lezers die voor het eerst een proefabonnement afnemen. Ze krijgen vijf weken lang de krant voor een bedrag van 10 euro. Daarna betaalt men het reguliere abonnementsbedrag.

De actie is een reactie op de stijgende kosten van de NRC. De krant wil met de actie nieuwe lezers aantrekken, door te laten zien dat het lezen van de NRC betaalbaar blijft.

Bij de actie krijgt de lezer bovendien toegang tot alle NRC-publicaties, waaronder NRC Handelsblad, NRC.next, NRC Q, NRC Carrière en NRC Boeken. Ook krijgt de lezer toegang tot diverse online services, zoals NRC Live en NRC-app.

Lezers die al langer een abonnement hebben kunnen profiteren van deze actie door hun abonnement te verlengen. Ze krijgen dan de krant voor een kortere periode tegen een lagere prijs.

De actie duurt tot en met 15 april. Daarna zal de NRC weer het reguliere abonnementsbedrag vragen. Informatie over de actie is te vinden op de website van NRC.

De NRC Actie 5 Weken 10 Euro is een interessante aanbieding voor lezers die de krant voor het eerst willen lezen, of die hun abonnement willen verlengen. Met de actie kun je voor een lage prijs kennis maken met de NRC en de verschillende publicaties en online services die de krant biedt.

You might also like:

GLD Nieuws 10 juni 2022

Nrc Actie 5 Weken 10 Euro. Het terugdringen van de stikstofuitstoot gaat pijn doen en vooral bij boeren in de Gelderse Vallei. Schade aan je auto laten repareren? Het kan maanden duren voor je aan de beurt bent. Gezinnen kunnen niet terug naar huis na de brand gisteren in...

De actiedag Giro555 begint. Hoe worden donaties voor de slachtoffers in Syrië en Turkije besteed? - NRC

Column | Je verdient opslag? Zo krijg je het in negen weken - NRC

Source: nrc.nl

Dan maar tijdens het werk je eigen kind opvangen: werknemers en -gevers  worstelen met tekorten - NRC

Source: nrc.nl

NRC Webwinkel

Source: facebook.com

De zonnebranche wil GEEN subsidie. "Dit idee is een ramp" … | Flickr

Source: Flickr

NS past dienstregeling verder aan, 10 procent minder treinen in 2023 - NRC

Source: nrc.nl

Boeren verdeeld: harde actie of diplomatie? - NRC

Source: nrc.nl

45 dagen van Liz Truss: de neergang van de kortst zittende Britse premier  ooit - NRC

Source: nrc.nl

Prijsplafond? Wat je moet weten over termijnbedragen, gigajoules en  jaarcontracten - NRC

Source: nrc.nl

fH-s-DOUAtLgwM

Source: 2

blckbx today #159: Poetin geeft vrede met Westen op | Vertrouwen kabinet keldert na nieuwe plannen

De volledige uitzending van blckbx today #159 maandag 3 april 2023 is te bekijken via: blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-04-03 Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke...

Ik Betaalde Youtubers Om Minecraft Challenges Te Doen

Vandaag Betaalde Ik 5 Youtubers Om Minecraft Challenges Te Doen! ✔️ Abonneer voor goeie content: bit.ly/WalnutHenkie Vind mij ook op: 📷 Instagram: instagram.com/walnut.yt/ 🎵 Spotify: bit.ly/SpotifyWalnut De Youtubers: - @Royalistiq -...

Mijn AANDELEN worden 12% meer waard in 3 weken! (250 euro beleggen)

De aandelen in mijn portfolio stijgen 12% in 3 weken. Tijd voor een update! 💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip) eenpassiefinkomen.nl/ga/degiro/ 💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero tot 200 euro eenpassiefinkomen.nl/ga/buxzero/ Maandelijks aandelen kopen,...