hit tracker

Mijn Dolce Gusto Geeft Geen Water


Als je Dolce Gusto machine geen water geeft, kan dit een aantal oorzaken hebben. Voordat je contact opneemt met de klantenservice, is het verstandig om zelf een aantal stappen te ondernemen om het probleem op te lossen. Lees hieronder hoe je dit het beste kunt aanpakken.

De eerste stap is om te controleren of de machine goed op het stroomnet is aangesloten. Kijk of de stekker goed in het stopcontact zit. Als je Dolce Gusto machine een elektronisch display heeft, controleer dan of deze aan het einde van het startproces wordt weergegeven. Als de display niet wordt weergegeven, heeft de machine geen stroomverbinding.

Als de stroomverbinding goed is, moet je controleren of het waterreservoir op de juiste manier is geplaatst. Als het niet goed is geplaatst, zal de machine geen water geven. Controleer ook of het reservoir voldoende water bevat. Als deze leeg is, vul deze dan aan.

Als het waterreservoir op de juiste manier is geplaatst en gevuld, moet je controleren of de waterinlaat goed is aangesloten. Als de waterinlaat niet is aangesloten, zal de machine geen water geven. Controleer ook of de waterinlaat vrij van blokkades is. Als er een blokkade is, moet deze worden verwijderd.

Als de bovengenoemde stappen zijn voltooid, moet je de machine resetten. Om de machine te resetten, verwijder je de stekker uit het stopcontact en steek je de stekker weer in het stopcontact. Herstart de machine en controleer of de machine water geeft. Als de machine nog steeds geen water geeft, neem dan contact op met de klantenservice van Dolce Gusto.

Een andere mogelijke oorzaak van het probleem kan een verstopte koffiemachine of waterfilter zijn. Controleer de koffiemachine en filter grondig en verwijder eventuele verstoppingen. Als er geen verstoppingen zijn, moet je de koffiemachine en filter vervangen.

Als je Dolce Gusto machine geen water geeft, kan dit ook worden veroorzaakt door een defecte of versleten waterpomp. Als dit het geval is, moet je de pomp vervangen.

Ten slotte, als je Dolce Gusto machine nog steeds geen water geeft, is het verstandig om contact op te nemen met de klantenservice van Dolce Gusto. Er kan een ander, onbekend probleem aanwezig zijn dat alleen door een professionele technicus kan worden opgelost.

You might also like:

Er Komt Geen Koffie Uit - Dolce Gusto® Lumio Koffiemachine

Mijn Dolce Gusto Geeft Geen Water. Komt er geen koffie uit NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio koffiemachine van Krups®? In deze video laten we je zien hoe je dit stap voor stap kan oplossen. ------------------------------------------------------------- Relevante video’s: Eerste Gebruik -...

Er Komt Geen Koffie Uit - Dolce Gusto® Genio Koffiemachine - YouTube

Er Komt Geen Koffie Uit - Dolce Gusto® Piccolo Koffiemachine

Komt er geen koffie uit NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo koffiemachine van Krups®? In deze video laten we je zien hoe je dit stap voor stap kan oplossen. ------------------------------------------------------------- Relevante video’s: Eerste Gebruik...

How to unblock a Dolce Gusto machine. If no water is coming through.

Dolce Gusto blocked pod piercer. How to clean & Unblock. Don't throw it away. Limescale issue.

Dolce Gusto - Water not flowing