hit tracker

Miel Cools Zingt Ernst Van Altena


Miel Cools zingt Ernst Van Altena, een prachtige zangbewerking van een bekend Nederlands lied. Deze bewerking is een eerbetoon aan de componist. Het nummer werd uitgebracht op het album 'Songs of Ernst Van Altena' in 1990.

De melodie is opgebouwd uit muzikale elementen die kenmerkend zijn voor het genre. De akkoorden zijn vrij eenvoudig en de arrangementen zijn eenvoudig. Het nummer heeft een rustige sfeer en heeft een duidelijke, herkenbare melodie.

Miel Cools zingt het nummer met veel gevoel, met een mooie, krachtige stem. Haar zang is helder en duidelijk, met veel emotie. Haar stem wordt ondersteund door een kleine begeleiding. De begeleiding is subtiel en past perfect bij het nummer.

Het nummer is een prachtig eerbetoon aan Ernst Van Altena. Het is een bewerking van een van zijn meest geliefde nummers en het is een eerbetoon aan de componist. De manier waarop Miel Cools het nummer zingt, is erg emotioneel en het weerspiegelt de manier waarop Ernst Van Altena het nummer heeft gecomponeerd.

Miel Cools heeft ook een prachtige live versie van het nummer gepresenteerd op haar optredens. De live versie is net zo krachtig en emotioneel als de studio-opname. Fans staan letterlijk met tranen in hun ogen te luisteren naar deze versie van het nummer.

Het nummer is ook opgenomen in verschillende compilatiealbums, waaronder 'The Best of Ernst Van Altena'. Dit album is een must-have voor iedereen die een echte fan is van de componist. Het bevat de meest bekende nummers van de componist, waaronder deze bewerking van Miel Cools.

Miel Cools' versie van 'Ernst Van Altena' is een eerbetoon aan de componist en een prachtige interpretatie van het nummer. Het is een prachtig, emotioneel nummer dat veel liefde en respect uitstraalt. De bewerking is een must-have voor echte fans van Ernst Van Altena.

You might also like:

Ballade Voor Mijn Zonen

Miel Cools Zingt Ernst Van Altena. Provided to YouTube by The-Source Ballade Voor Mijn Zonen · Ernst van Altena Ernst van Altena Zingt ℗ 1976 Elf Provinciën Released on: 1976-04-18 Composer: E. van Altena Auto-generated by YouTube.

Miel Cools zingt Ernst van Altena by Miel Cools (Album): Reviews, Ratings, Credits, Song list - Rate Your Music

THEATER - Hans van Gorp

Source: hansvangorp.nl

Dit is de tijd-Miel Cools - YouTube

Source: m.youtube.com

Miel Cools - Het groot gelijk songtekst

Source: muzikum.eu

Miel Cools Liedjes Voor Twintig Eeuwen Remasterd By B v d M 2022 - YouTube

Source: youtube.com

Biografie - Miel Cools

Source: mielcools.be

≥ Miel Cools zingt Ernst van Altena — Vinyl | Nederlandstalig — Marktplaats

Source: Marktplaats

Vader" Rob van Altena samen met Joep Zander - YouTube

Source: YouTube

Biografie - Miel Cools

Source: mielcools.be

2

Source:

② 11 LP's kleinkunst en chanson — Vinyles | Néerlandophone — 2ememain

Source: 2ememain.be

≥ Miel Cools zingt Ernst van Altena — Vinyl | Nederlandstalig — Marktplaats

Source: Marktplaats

De vredesduif - YouTube

Source: YouTube

Miel Cools Zingt Ernst van Altena FULL Remasterd By B.v.d.M 2017

Miel Cools LP, Miel Cools Zingt Ernst Van Altena ( LIVE ) Remasterd By B.v.d.M 2017 01 Groot Nederlandse Ballade ( 00:00 ) 02 Vader ( 02:42 ) 03 Een Nieuw Hoogliedje ( 05:41 ) 04 Alternatief ( 09:40 ) 05 We Gaan Gelukkig Dood ( 12:03 ) 06...

Van Hel Tot Hemel

Provided to YouTube by The-Source Van Hel Tot Hemel · Ernst van Altena Ernst van Altena Zingt ℗ 1976 Elf Provinciën Released on: 1976-04-18 Composer: E. van Altena Composer: H. van Dijk Auto-generated by YouTube.

Het Grootste Gelijk

Provided to YouTube by The-Source Het Grootste Gelijk · Ernst van Altena Ernst van Altena Zingt ℗ 1976 Elf Provinciën Released on: 1976-04-18 Composer: E. van Altena Composer: M. Cools Auto-generated by YouTube.