hit tracker

Lied Van De Dijk Met Tekst Ik Doe Niks


Lied Van De Dijk Met Tekst Ik Doe Niks is een populaire Nederlandse song uitgebracht in 2012 door De Dijk. Het lied is geschreven door Huub van der Lubbe en is een van de meest gedraaide nummers van de band. Het nummer heeft veel bekendheid gekregen door de vele optredens die De Dijk heeft gegeven in de loop der jaren.

Het nummer heeft een opvallende melodie die makkelijk te herkennen is, zelfs als je het nummer maar een paar seconden hoort. De tekst van het nummer is ook vrij eenvoudig te begrijpen, en het gaat over het verlies van iemand die je dierbaar was. Het is een emotioneel nummer dat veel mensen aanspreekt.

De video voor het nummer is ook erg populair en is de afgelopen jaren meer dan twee miljoen keer bekeken. De video is geschoten door de Nederlandse videoproducent, Jeroen Kooijman, en bevat prachtige beelden van de Nederlandse landschappen.

De band heeft ook een live versie van het nummer uitgebracht, die ook erg populair is. De live versie heeft een meer intense sound, met meer drums en gitaar, en het nummer is langer dan de studioversie.

Het nummer is ook een van de meest gecoverde nummers van De Dijk, met vele artiesten die hun eigen versie van het nummer hebben gemaakt. De versie van de Nederlandse singer-songwriter, Jan Smit, is erg populair en het is een van de meest gedraaide versies van het nummer.

Lied Van De Dijk Met Tekst Ik Doe Niks is een populaire Nederlandse song die veel mensen aanspreekt. Het is een emotioneel nummer met een eenvoudige, maar sterk melodie. De video is geschoten door de Nederlandse videoproducent, Jeroen Kooijman, en de live versie heeft een meer intense sound. Het nummer is ook een van de meest gecoverde nummers van De Dijk, met vele artiesten die hun eigen versie maken.

Lied Van De Dijk Met Tekst Ik Doe Niks is een nummer dat door vele liefhebbers van De Dijk wordt gewaardeerd. Het is ook een nummer dat veel mensen aanspreekt door de eenvoudige, maar sterk melodie en de emotionele tekst. De video en de live versie geven het nummer steeds meer bekendheid, waardoor het een van de meest populaire nummers van De Dijk is geworden.

Als je meer wilt weten over Lied Van De Dijk Met Tekst Ik Doe Niks, bezoek dan onze website. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over het nummer, waaronder de melodie, de teksten, de video, de live versie en nog veel meer. We hebben ook informatie over andere nummers van De Dijk, zodat je kunt ontdekken wat de band zo bijzonder maakt.

Kom vandaag nog langs op onze website om meer te weten te komen over Lied Van De Dijk Met Tekst Ik Doe Niks en andere nummers van De Dijk. Onze website biedt de meest accurate en gedetailleerde

Hans De Booij - Annabel • TopPop

Lied Van De Dijk Met Tekst Ik Doe Niks. Watch our great music videos ❯ goo.gl/feVLNN More TopPop? Subscribe here ❯ goo.gl/X9FOAU More info on Wikipedia ❯ en.wikipedia.org/wiki/TopPop Broadcast date: 1983-6-18 This is to let you know that the video recording of the video clip was...

De Dijk moest de tekst van Bloedend Hart aanpassen voor een tv-optreden in 1982 | NPO Radio 2

De Dijk - Bloedend Hart

Bloedend Hart

Gerard De vries - Voor niets

Gemaakt met mijn 2 kleinzoontjes en hun mama. Maker Eddy Herreman.

De Dijk - Als Ze Er Niet Is

Officiele video van Als Ze Er Niet Is. Origineel afkomstig van het album De Blauwe Schuit. dedijk.nl