hit tracker

Jbl Charge 4 Laad Niet Op


Als je eigenaar bent van een JBL Charge 4, heb je mogelijk problemen ondervonden met het opladen van de lader. Het is niet ongewoon dat dit probleem zich voordoet en hier zijn een aantal stappen die je kunt proberen.

Als eerste stap moet je controleren of het probleem bij het lichtnet ligt. Controleer of de stekker goed is aangesloten en controleer of er spanning op het stopcontact aanwezig is. Als er geen spanning aanwezig is, kun je contact opnemen met de lokale netbeheerder of een elektricien om het probleem te verhelpen.

Als de stekker goed is aangesloten en er spanning aanwezig is, moet je controleren of de lader defect is. Controleer of de lader en de oplaadpoort schoon zijn en of er geen vreemde objecten in de poort zitten. Als er geen objecten aanwezig zijn, kun je de lader vervangen.

Als de lader schoon is en er geen objecten in de poort zitten, kun je de lader resetten. Verwijder de stekker uit het stopcontact en houd de aan- / uitknop 10 seconden ingedrukt. Dit zou het probleem kunnen oplossen.

Als het bovenstaande niet werkt, moet je de lader uitschakelen. Verwijder de lader uit het stopcontact en houd de aan- / uitknop 15 seconden ingedrukt. Zet de lader daarna weer aan en probeer deze opnieuw op te laden.

Als de lader nog steeds niet oplaadt, moet je het apparaat dat je probeert op te laden controleren. Controleer of het apparaat is aangesloten op de lader en of de oplaadpoort schoon is. Als het apparaat schoon is, moet je het resetten. Dit kan worden gedaan door de aan- / uitknop tien seconden ingedrukt te houden.

Als je al deze stappen hebt geprobeerd en de lader nog steeds niet oplaadt, is het mogelijk dat er een hardwaredefect aanwezig is. Neem contact op met de fabrikant en vraag om de lader te repareren of te vervangen.

Bij het opladen van een JBL Charge 4 is het van cruciaal belang dat je de bovenstaande stappen volgt. Als je alle stappen hebt gevolgd en het probleem nog steeds niet is opgelost, neem dan contact op met de fabrikant voor verdere hulp.

How to Hard Reset JBL Charge 4

Jbl Charge 4 Laad Niet Op. If you are looking for more info check our website: hardreset.info/devices/jbl/jbl-charge-4/ Hard resetting, also called a master reset, involves erasing all the data on an electronic device in order to restore it to its original system...

€13.99

JBL charge 4 won’t power on or charge problem fix method

How to Fix NOT CHARGING JBL SPEAKER AND RESET TO FACTORY SETTINGS

Showing you how to fix your JBL speaker. Not Charging and resetting it to factory settings.

How to fix wireless Bluetooth speaker that is not charging.

Learn how to quickly and easily fix a wireless Bluetooth speaker that is not charging. Follow this simple 3-steps method: 1. Check the basics. Make sure that the power outlet and your charging cable are working properly. 2. Assess the battery...