hit tracker

Jbl Charge 3 Verbinden Met Telefoon


De JBL Charge 3 is een populaire Bluetooth-luidspreker die veel gebruikers over de hele wereld gebruiken. Met deze luidspreker kun je muziek draadloos streamen vanaf je telefoon of andere Bluetooth-apparaten. Een van de veelvoorkomende vragen van gebruikers is: hoe verbind je de JBL Charge 3 met een telefoon? In dit artikel zullen we uitleggen hoe u dat kunt doen.

Allereerst moet je ervoor zorgen dat je telefoon en de JBL Charge 3 op Bluetooth-modus staan. Als je telefoon Bluetooth nog niet heeft, kun je het activeren door naar de Instellingen te gaan en de optie 'Bluetooth' in te schakelen. Op de JBL Charge 3, druk je gewoon op de aan/uit-knop om Bluetooth-modus te activeren. Als de JBL Charge 3 correct is ingeschakeld, zou je een blauwe LED-indicator zien die continu knippert.

Vervolgens moet je de JBL Charge 3 met je telefoon koppelen. Hiervoor ga je naar de 'Bluetooth-instellingen' op je telefoon, waar je alle beschikbare Bluetooth-apparaten kunt zien. Zoek naar de JBL Charge 3 in de lijst en selecteer deze. Uw telefoon zal de JBL Charge 3 nu proberen te koppelen. Als de koppeling is geslaagd, zou je een melding op je telefoon moeten zien dat de koppeling is voltooid.

Als de koppeling is voltooid, kun je muziek streamen naar de JBL Charge 3. Om dit te doen, ga je naar je muziekbibliotheek op je telefoon en selecteer je een nummer om af te spelen. Hierna kun je de optie 'Bluetooth' selecteren in de mediaspeler-app en de JBL Charge 3 zou worden weergegeven in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten. Als je de JBL Charge 3 selecteert, zal het afspelen van het muzieknummer beginnen op de luidspreker.

Het is ook mogelijk om meerdere Bluetooth-apparaten tegelijkertijd met de JBL Charge 3 te verbinden. Om dit te doen, druk je eerst op de knop 'Bluetooth-koppelen' op de JBL Charge 3. Als de knop is ingedrukt, blijft de LED-indicator blauw knipperen. Hierna kun je bluetooth-apparaten zoals je telefoon, een tablet of een laptop koppelen met de JBL Charge 3.

Naast het streamen van muziek, kun je ook handsfree bellen met de JBL Charge 3. Hiervoor moet je eerst een gesprek starten met je telefoon. Hierna druk je op de knop 'telefoon' op de JBL Charge 3 om het gesprek op de luidspreker te zetten. U zult ook een melding op uw telefoon zien dat het gesprek wordt overgezet naar de JBL Charge 3.

U kunt ook andere audio-apparaten zoals uw tv, dvd-speler of mp3-speler aansluiten op de JBL Charge 3 via de 3,5 mm AUX-poort. Om dit te doen, moet je eerst een 3,5 mm AUX-kabel kopen. Vervolgens sluit je de ene kant van de kabel aan op de JBL Charge 3 en de andere kant op het audio-

JBL Charge 3 Review 2020 | Worth Buying in 2021

Jbl Charge 3 Verbinden Met Telefoon. Looking for the best portable speaker? JBL Charge 3 review 2020 is the best Bluetooth speaker under $100. If you want a portable speaker that will give you a great sound quality and good bass, then the Charge 3 might just be the one for you. In...

How to pair JBL Charge 3 to Samsung Android phone - YouTube

How to connect JBL Charge 3 with iphone XR - YouTube

Source: youtube.com

How to pair JBL Charge 3 to Samsung galaxy S9 phone - YouTube

Source: youtube.com

Jbl Connect Jbl Charge 3 + Jbl Xtreme soundtest - YouTube

Source: youtube.com

Hificorner.nl test de JBL Charge 3 | FWD

Source: fwd.nl

JBL Charge 4 Bluetooth-luidspreker in Blauw, waterdichte, draagbare boombox  met geïntegreerde powerbank, met slechts één batterijlading tot 20 uur  draadloos muziek streamen : Amazon.nl: Elektronica

Source: amazon.nl

JBL Charge 4, de nieuwste bluetooth speaker - Thuisleven.com

Source: thuisleven.com

JBL Charge 3 review (Dutch) - YouTube

Source: youtube.com

How do I connect JBL speakers to JBL connect? - Coolblue - anything for a  smile

Source: coolblue.nl

JBL Charge 3 draagbare Bluetooth-luidspreker (waterdicht, met 6000 mAh  powerbank en handsfree-functie) rood : Amazon.nl: Elektronica

Source: amazon.nl

JBL Charge 5 Zwart Bluetooth speaker - BoXXer

Source: boxxer.nl

JBL Xtreme: Wat zijn de beste producten van (03/23)? - TECHSPRING

Source: techspring.nl

How to pair JBL Charge 3 to Samsung Android phone

A guide on how to pair JBL Charge 3 to Samsung galaxy Android phone A5 2017. Please like, share, and subscribe.

How to pair JBL charge 3 to Iphone 7

A guide on how to pair JBL Charge 3 bluetooth speaker to Iphone 7/7 plus. Please like, share, and subscribe.

How to pair JBL Charge 3 Bluetooth Speaker to Iphone 6

A guide on how to pair JBL Charge 3 bluetooth speaker to Iphone 6. Please leave a like, share, and subscribe for more guides.