hit tracker

Jbl Charge 3 Laad Niet Op


De JBL Charge 3 is een draadloze Bluetooth-luidspreker van JBL die veel te bieden heeft. Het heeft ook een ingebouwde batterij waarmee je luistert naar je muziek zonder dat je het apparaat opnieuw hoeft op te laden. Helaas is het mogelijk dat de JBL Charge 3 niet oplaadt. Als dit het geval is, zijn er een paar dingen die je kunt proberen om het probleem op te lossen.

Als eerste stap moet je controleren of het apparaat is aangesloten op een werkende stroombron. Probeer een andere stroomadapter te gebruiken of een ander stopcontact. Als dat het geval is, zou de JBL Charge 3 moeten beginnen met laden.

Als de JBL Charge 3 nog steeds niet oplaadt, kan het helpen om het apparaat een paar minuten uit te schakelen. Verwijder vervolgens de stroomadapter uit het stopcontact en wacht een paar minuten. Sluit het apparaat vervolgens aan op een ander stopcontact en zorg ervoor dat hij stevig in het stopcontact zit. Dit zou de JBL Charge 3 moeten laten opladen.

Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kun je proberen het apparaat te resetten. Om dit te doen, druk je op de aan/uit-knop en houd je het ingedrukt. Je moet dan de Bluetooth-knop tegelijkertijd twintig tot dertig seconden ingedrukt houden. Als het apparaat is gereset, zou het moeten beginnen met opladen.

Als het apparaat nog steeds niet oplaadt, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van JBL. De technici van JBL kunnen je helpen met het oplossen van het probleem. Zij kunnen je ook adviseren over de beste manier om het probleem op te lossen.

Als je de JBL Charge 3 wilt laten opladen, moet je eerst controleren of het apparaat is aangesloten op een werkende stroombron. Probeer ook een andere stroomadapter te gebruiken of een ander stopcontact. Als dat niet helpt, kun je proberen het apparaat te resetten. Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kun je contact opnemen met de klantenservice van JBL.

Hoewel het mogelijk is dat de JBL Charge 3 niet oplaadt, zijn er een paar dingen die je kunt proberen om het probleem op te lossen. Controleer eerst of het apparaat is aangesloten op een werkende stroombron en probeer een andere stroomadapter of stopcontact te gebruiken. Als dat niet helpt, kun je proberen het apparaat te resetten of contact opnemen met de klantenservice van JBL.

Om ervoor te zorgen dat je JBL Charge 3 goed blijft werken, is het belangrijk om de batterij goed op te laden. Als het apparaat niet oplaadt, kun je de bovenstaande stappen volgen om het probleem op te lossen. Als het probleem nog steeds niet is opgelost, kun je contact opnemen met de klantenservice

How to fix wireless Bluetooth speaker that is not charging.

Jbl Charge 3 Laad Niet Op. Learn how to quickly and easily fix a wireless Bluetooth speaker that is not charging. Follow this simple 3-steps method: 1. Check the basics. Make sure that the power outlet and your charging cable are working properly. 2. Assess the battery...

JBL Charge 3 voorkant vervangen - iFixit reparatiehandleiding

JBL charge3 Bluetooth speaker not charging bad charger port fix

plz subscribe. if you want send in your device for repair contact me at. facebook.com/sosfixelectronics SOSfix 1105 Main St Dunedin FL34698 txt 850-242-5552

How to Fix NOT CHARGING JBL SPEAKER AND RESET TO FACTORY SETTINGS

Showing you how to fix your JBL speaker. Not Charging and resetting it to factory settings.

JBL Charge 3 - How To Repair - charging port

On this video i will show you how to open a JBL Charge 3 waterproof Bluetooth speaker, and also i will repair the charging port i hope you like the video . thanks for watching and don't forget to subscribe . follow me o social media ...