hit tracker

Hoeveel Verdient Een Machinist Bij Ns


NS-machinisten verdienen een goed salaris. Ze krijgen een vast salaris, afhankelijk van hun ervaring. Voor starters ligt dit salaris rond de €2.500,- per maand. Voor NS-machinisten met meer ervaring, kan dit bedrag oplopen tot €4.000,- of meer per maand.

Daarnaast krijgen NS-machinisten ook nog eens extra vakantiegeld, vergoedingen, eindejaarsuitkeringen en reiskostenvergoedingen. Deze extra vergoedingen variëren tussen de €500,- en €2.000,- per jaar.

Verder is er ook nog een prestatie-indicatieregeling voor machinisten bij NS. Dit is een regeling waarbij machinisten een extra bonus kunnen verdienen als ze hun werk goed doen. De hoogte van deze bonus kan variëren van €500,- tot €2.000,- per jaar.

Ook krijgen machinisten bij NS vaak de mogelijkheid om extra uren te maken. De vergoeding voor overuren is €35,- per uur. Als een machinist veel uren maakt, kan hij of zij hiermee een aardig bedrag verdienen.

Tot slot krijgen NS-machinisten ook nog eens een reiskostenvergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van de afstand die een machinist aflegt. De vergoeding bedraagt meestal tussen de €0,20 en €0,50 per kilometer.

Kortom, NS-machinisten kunnen een goed salaris verdienen. Met een vast salaris, extra vergoedingen en de mogelijkheid om extra uren te maken, is het werk van een NS-machinist vaak goed verdienend.

Conducteurs / NS personeel worden boos nadat ze gefilmd worden

Hoeveel Verdient Een Machinist Bij Ns.

NS blundert met salaris dat 700 euro onder het minimumloon ligt

LIVE bij simulator nieuwe Intercity: Q&A met machinist | NS Weekly

NS reist de komende weken met een treinsimulator van station naar station. Op deze manier kan iedereen ervaren hoe het is om machinist te zijn en zelf onze nieuwste Intercity te besturen. De eerste halte van de treinsimulator is vrijdag 3 juni op...

Korte film over de selectieprocedure en opleiding van nieuwe treinmachinisten

Korte film over de selectieprocedure en opleiding van nieuwe treinmachinisten

19 jaar en met 140 over het spoor | NOS op 3

Een rijbewijs heeft ie nog niet, maar Jos Hoogland mag wel rijden met een trein. --------------------------------------------------------------- Wil je MEER VIDEO’S van ons? Abonneer je dan NU via: youtube.com/nosop3...