hit tracker

Hoeveel Kost Een Rolex In Turkije


De prijs van een Rolex in Turkije is afhankelijk van het model, de uitvoering en de kwaliteit. Wat je echter zeker kunt verwachten, is dat de prijzen in Turkije lager zijn dan in andere landen.

Een Rolex Submariner Date Gold is bijvoorbeeld te koop voor ongeveer € 10.000 in Turkije. Dit is een korting van ongeveer € 3.000 ten opzichte van de prijs in andere landen.

De prijzen voor andere modellen, zoals de Rolex Air-King, de Daytona en de Yacht-Master, variëren sterk. Een Rolex Air-King kost bijvoorbeeld ongeveer € 7.000 in Turkije, terwijl een Rolex Daytona ongeveer € 12.000 kost.

Een Rolex Yacht-Master is veel duurder. De prijs ligt meestal tussen € 17.000 en € 20.000. Als je een Yacht-Master met een platina band wilt, dan ben je ongeveer € 23.000 kwijt.

Als je een Rolex wilt kopen die meer dan € 25.000 kost, zoals de Day-Date, dan kun je vaak een korting krijgen. Het is niet ongebruikelijk dat je een korting van ongeveer € 5.000 krijgt als je een Day-Date koopt.

Sommige modellen, zoals de GMT-Master II, zijn heel duur. De prijs kan oplopen tot € 40.000 of meer, afhankelijk van de uitvoering. Als je een GMT-Master II wilt kopen, dan is het verstandig om even naar verschillende winkels te gaan om de beste prijs te vinden.

Er zijn veel verschillende modellen Rolex die je in Turkije kunt kopen. De prijzen zijn meestal lager dan in andere landen, dus als je op zoek bent naar een Rolex, dan is Turkije een goede keuze.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat de prijzen van Rolex-horloges erg variëren, afhankelijk van het model, de uitvoering en de kwaliteit. Daarom is het verstandig om goed te kijken naar de verschillende modellen en prijzen voordat je een Rolex-horloge koopt.

Als je op zoek bent naar een goedkope Rolex, dan is Turkije een goede optie. Er zijn veel verschillende modellen en de prijzen zijn meestal lager dan in andere landen. Maar pas op: de prijzen kunnen sterk variëren, dus het is belangrijk om goed te kijken naar de verschillende modellen en prijzen voordat je een Rolex-horloge koopt.

VOLLEDIGE GUCCI OUTFIT KOPEN OP BAZAAR ALANYA!!

Hoeveel Kost Een Rolex In Turkije. Fakka strijder! leuk dat je weer op mijn kanaal bent beland! Vergeet niet te abonneren en zet ff dat belletje aan, scheelt je een hoop zoek werk als je naar mijn videos wilt kijken. Thanks voor de support en super veel liefde. FOLLOW: Youtube:...

Wat kost een Rolex? Deel 1 | Trophies Watches

FAKE DESIGNER MARKET inside Istanbul's largest bazaar 🇹🇷

We went to the largest fake market in Istanbul to purchase a bunch of the fake designer items. We share with you the experience of shopping the Grand Bazaar, negotiating items, and talking to the locals in the area. Get insider secrets on how to...

DIT HEEFT HEM MEER DAN €10.000 GEKOST!

●Vergeet zeker niet te abonneren! bit.ly/AbonneerDon ➤Don webshop: dondejong.nl ➤Zakelijk: dondejong.nl - Mijn naam is Don de Jong en ik upload elke dag een nieuwe vlog om 17:00 uur! ✔ Meer van mij zien? Volg me op: ➤Instagram: ...

Is die Louis Vuitton ECHT OF NEP 💰 | De waarheid over MERKKLEDING

Kleding van Gucci, Alexander McQueen, Balenciaga, Canada Goose, Louis Vuitton of Balenciaga. We dragen het allemaal graag. Maar waarom eigenlijk en hoe kan het überhaupt? Want merkkleding is super duur. Daarom dragen sommigen wat anders:...