hit tracker

Hoeveel Harry Potter Films Zijn Er


De Harry Potter-franchise heeft acht films gehad, beginnend met Harry Potter en de Steen der Wijzen in 2001. De serie eindigde met Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 2 in 2011. De films zijn gebaseerd op de best-verkochte boekenreeks van J.K. Rowling, die tussen 1997 en 2007 verscheen. De films worden gezien als een van de meest winstgevende filmfranchises aller tijden.

Harry Potter en de Steen der Wijzen (2001) was de eerste film in de Harry Potter-filmreeks. Deze film volgt Harry Potter, een jongen die ontdekt dat hij een tovenaar is en naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus wordt gestuurd om te leren over magie. De film werd geregisseerd door Chris Columbus en werd een kassucces, met een opbrengst van $974 miljoen wereldwijd.

Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) was de tweede film in de Harry Potter-serie. De film volgt Harry als hij ontdekt dat het kasteel van Zweinsteins Hogeschool een geheime kamer heeft waar hij het verloren gewaande boek van de tovenaar Nicolas Flamel kan vinden. De film werd geregisseerd door Chris Columbus en werd een wereldwijd succes, met een opbrengst van $879 miljoen.

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) was de derde film in de Harry Potter-serie. In deze film wordt Harry vervolgd door de gevreesde tovenaar Sirius Black, die probeert hem te vermoorden. De film werd geregisseerd door Alfonso Cuarón en werd een wereldwijd succes, met een totale opbrengst van $796 miljoen.

Harry Potter en de Vuurbeker (2005) was de vierde film in de Harry Potter-serie. In deze film wordt Harry uitgenodigd om mee te doen aan het toernooi van de Triwizard Cup, waar hij het opneemt tegen andere tovenaars uit andere scholen. De film werd geregisseerd door Mike Newell en werd een wereldwijd succes, met een totale opbrengst van $896 miljoen.

Harry Potter en de Orde van de Feniks (2007) was de vijfde film in de Harry Potter-serie. De film volgt Harry als hij terugkeert naar Zweinsteins Hogeschool om het mysterie te ontrafelen dat de Orde van de Feniks heeft opgericht om de school te beschermen. De film werd geregisseerd door David Yates en werd een wereldwijd succes, met een totale opbrengst van $938 miljoen.

Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) was de zesde film in de Harry Potter-serie. In deze film zit Harry in zijn zesde jaar op Zweinsteins Hogeschool en probeert hij de duistere tovenaar Voldemort te stoppen. De film werd geregisseerd door David Yates en werd een wereldwijd succes, met een totale opbrengst van $934 miljoen.

Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 2 (2011) was de achtste en laatste film in de Harry Potter-serie. De film volgt Harry als hij de laatste strijd aangaat met Voldemort om de wereld van de hekserij te redden. De film werd geregisseerd door David Yates en werd een wereldw

Een kijkje in de Harry Potter-tentoonstelling

Hoeveel Harry Potter Films Zijn Er. De Steen der Wijzen, de Toverschoolbeker en de Sluipwegwijzer. Ze werden allemaal gebruikt voor de beroemde Harry Potter-films en zijn nu te zien op een tentoonstelling in Utrecht. Alle dreuzels, dat zijn mensen die niet kunnen toveren, kunnen...

Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD) (Dvd), Emma Watson | Dvd's | bol.com

Harry Potter and the Half-Blood Prince (Movie, 2009) - MovieMeter.com

Source: moviemeter.com

Hoe lang duren alle Harry Potter-films bij elkaar?

Source: streamwijzer.nl

Harry Potter and the Half-Blood Prince (Movie, 2009) - MovieMeter.com

Source: moviemeter.com

Harry Potter - Complete 8-film collection (+pluche) (Dvd), Emma Watson |  Dvd's | bol.com

Source: bol.com

Harry Potter-films bingen? Dat kan op deze streamingdienst!

Source: want.nl

Op een rij: de Harry Potter-sterfgevallen die ons het meest hebben geraakt

Source: elle.com

Harry Potter - Complete 8 - Film Collection (DVD) (Dvd), Emma Watson |  Dvd's | bol.com

Source: bol.com

Harry Potter and the Chamber of Secrets (Film, 2002) - MovieMeter.nl

Source: MovieMeter.nl

Harry Potter acteur deelt nooit eerder vertoonde setbeelden

Source: want.nl

Harry Potter and the Half-Blood Prince (Movie, 2009) - MovieMeter.com

Source: moviemeter.com

HARRY POTTER MOVIES RANKED BY HOW MUCH MONEY THEY MADE!

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts | Official Trailer | HBO Max

Announced last month, Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts invites fans on a magical first-person journey through one of the most beloved film franchises of all time as it reunites Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, and...

Top 10 Slechte Beslissingen Die Harry Potter Nooit Had Moeten Nemen | WantFacts

Abonneer op WANT: bit.ly/2rzjIGY en druk op de bel om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwste video's! Heb jij een goed idee voor een video? Laat een reactie achter en wie weet staat jouw idee binnenkort in onze WantFacts Lijst. Harry...