hit tracker

Hoe Zet Je Je Nummer Op Anoniem Iphone


Om je nummer anoniem te maken op een iPhone, zijn er een aantal stappen die je moet volgen. Om te beginnen moet je de "Settings" app op je iPhone openen.

In deze app moet je naar het tabblad "Phone" gaan en kies vervolgens voor "Show My Caller ID". Als je dit hebt gedaan, zal een schakelaar verschijnen. Als je deze schakelaar naar links schuift, zal je nummer niet worden weergegeven wanneer je andere personen belt.

Als je dit hebt gedaan, zal je nummer anoniem zijn en zal het nummer dat op de display van de andere persoon verschijnt "Anoniem" zijn. Als je je nummer op anoniem wilt zetten als je een sms stuurt, dan zul je naar de "Settings" app moeten gaan en kies vervolgens voor "Messages".

Vervolgens moet je naar het tabblad "Show My Caller ID" gaan en schakel vervolgens de schakelaar naar links om anoniem te blijven wanneer je een sms stuurt. Wanneer je deze stappen hebt gedaan, zul je anoniem blijven wanneer je iemand belt of een sms stuurt.

Het is ook mogelijk om je nummer anoniem te maken wanneer je een oproep voert. Om dit te doen, moet je naar de "Settings" app gaan en kies vervolgens voor "FaceTime".

In het tabblad "Show My Caller ID" moet je de schakelaar naar links schuiven om anoniem te blijven wanneer je een oproep voert. Wanneer je deze stappen hebt gedaan, zal je nummer anoniem zijn wanneer je iemand belt, sms stuurt of een oproep voert.

Het is ook belangrijk om te weten dat het mogelijk is om specifieke contacten toe te voegen aan je lijst met anonieme nummers. Om dit te doen, moet je de "Contacts" app openen en zoek vervolgens naar het contact dat je anoniem wilt bellen.

Klik vervolgens op het contact en selecteer vervolgens "Anoniem bellen". Als je dit hebt gedaan, zal het contact anoniem blijven wanneer je het contact belt.

Het is ook belangrijk om te weten dat het mogelijk is om al je contacten anoniem te laten bellen. Om dit te doen, moet je naar het tabblad "Settings" gaan en vervolgens naar het tabblad "Phone".

Vervolgens moet je naar het tabblad "Anoniem bellen" gaan en schakel vervolgens de schakelaar naar rechts om alle contacten anoniem te laten bellen. Als je deze stappen hebt gevolgd, zal je nummer anoniem zijn wanneer je iemand belt, sms stuurt of een oproep voert.

Je Iphone weet meer over jou dan jij over je Iphone | DoedatZelf

Hoe Zet Je Je Nummer Op Anoniem Iphone. Abonneer voor meer video's! ↪ bit.ly/AbonneerDoedatZelf

iPhone: Anoniem bellen inschakelen of uitschakelen - appletips

Anoniem bellen op je iPhone: zo schakel je nummerherkenning uit

Source: iphoned.nl

Anoniem bellen op je iPhone: zo schakel je nummerherkenning uit

Source: iphoned.nl

Anoniem bellen met de iPhone (nummer niet tonen) | Apple Coach

Source: applecoach.nl

Speciale telefooncodes voor de iPhone gebruiken: zo doe je dat

Source: iculture.nl

Onbekende en anonieme bellers blokkeren op iPhone - appletips

Source: appletips.nl

Tip: Met je iPhone anonieme nummers blokkeren en naar voicemail sturen

Source: iphoned.nl

Siri Opdrachten: Een telefoonnummer anoniem bellen - appletips

Source: appletips.nl

⚙️ Anoniem bellen uitschakelen of inschakelen - YouTube

Source: youtube.com

Anoniem bellen op je iPhone: zo schakel je nummerherkenning uit

Source: iphoned.nl

Onbekende nummers blokkeren op je iPhone: zo werkt het

Source: iculture.nl

Onbekende en anonieme bellers blokkeren op iPhone - appletips

Source: appletips.nl

Nummerherkenning per gesprek uitschakelen | anoniem - appletips

Source: appletips.nl

Hoe bel je anoniem met iPhone

Blijf op de hoogte van nieuwe functies door te abonneren via: youtube.com/channel/UCj8wnClGGKcxjMhETt8Qd6Q?sub_confirmation=1 In deze video leg ik uit hoe je anoniem met je iPhone kan bellen. Je kan dit inschakelen via de app Instellingen op de...

Anoniem bellen met je iPhone: zo doe je dat in 3 stappen

Wil je graag een telefoontje plegen zonder dat degene aan de andere lijn kan zien wie er belt? Dan kun je er ook voor kiezen om anoniem te bellen door nummerherkenning uit te schakelen. In deze tip zie je hoe het werkt. Lees ook onze geschreven...

Anoniem bellen met de iPhone (nummer niet tonen)

Wil je mensen bellen, zonder dat ze je telefoonnummer kunnen zien? Je kunt met je iPhone heel eenvoudig anoniem bellen, op verschillende manieren. Je kunt instellen dat je dit *altijd* doet, altijd voor een bepaald *contactpersoon*, of zelfs...