hit tracker

Hoe Zet Je Een Link In Je Insta Story


Het is tegenwoordig gemakkelijker dan ooit om een link in een Insta Story te plaatsen. Door links in je Insta Story te plaatsen, kun je je volgers naar je website of blog verwijzen, meer informatie geven over een product of service, of een specifiek artikel of pagina delen. In dit artikel zullen we je laten zien hoe je een link in je Insta Story kunt plaatsen.

Om een link in je Insta Story te plaatsen, moet je eerst een Story maken met de Instagram-app. Klik op het plus-pictogram in de rechterbovenhoek van je scherm om een nieuwe Story te starten. Selecteer vervolgens de foto of video die je wilt gebruiken en voeg eventueel filters, tekst, stickers of andere media toe.

Als je klaar bent met het bewerken van je Story, klik je op 'Gereed' in de rechterbovenhoek. Voeg vervolgens een sticker toe aan je Story door te klikken op het sticker-pictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer de optie 'Website' om een link toe te voegen.

Vul vervolgens de URL in die je wilt delen. Je kunt ook een korte beschrijving toevoegen die wordt weergegeven als je volgers er op klikken. Als je klaar bent, klik je op 'Gereed'. Je Story met de link zal nu worden gepubliceerd.

Houd er rekening mee dat je niet elke URL in je Story kunt plaatsen. Instagram heeft een lijst met toegestane websites die je kunt gebruiken. Als je een URL van een niet-toegestane website toevoegt, wordt deze niet weergegeven als je op de link klikt.

Als je geen link in je Story wilt plaatsen, maar je volgers naar een specifiek artikel of pagina op je website wilt verwijzen, kun je ook de optie 'Swipe-up' gebruiken. Je kunt deze optie alleen gebruiken als je meer dan 10.000 volgers hebt en een professioneel account hebt.

Als je de optie 'Swipe-up' gebruikt, kunnen je volgers je link swipen om naar je website of blog te gaan. Als je geen professioneel account hebt, kun je ook een link naar je website of blog in je bio plaatsen en je volgers vragen om hierop te klikken als ze meer informatie willen.

Om een link in je Insta Story te plaatsen, hoef je alleen maar de URL te plakken of te tikken en de optie 'Website' te selecteren. Als je meer dan 10.000 volgers hebt, kun je ook gebruik maken van de optie 'Swipe-up' om je volgers naar je website of blog te verwijzen. Hopelijk heb je met dit artikel geleerd hoe je een link in je Insta Story kunt plaatsen.

Hoe maak je een Instagram story!

Hoe Zet Je Een Link In Je Insta Story. Hoe maak je een Instagram story! Dat leg ik (Rino) jullie vandaag uit hoe je een Instagram story maakt die je kan doorverwijzen naar bijvoorbeeld je nieuwe video. Volg mij ook op Instagram om zulke story's te zien: ...

Hoe voeg je meerdere links toe aan je Instagram-account? - Merkstrateeg | Online Marketing | Branding | The Social Good Girl

Hoe links toevoegen aan Instagram Stories

Source: pocket-lint.com

Elk account kan nu links delen op Instagram Stories - Tech

Source: nl.mashable.com

How To Share YouTube Link On Instagram Story - YouTube

Source: youtube.com

Zo voeg je een link toe aan je Instagram Story in 3 stappen

Source: quezy.io

Hoe maak je een Linktree voor je Instagram - Digital Culture

Source: nl.mashable.com

Hoe maak je een klikbare link in Instagram? - Booest

Source: booest.nl

6 Instagram hacks voor betere Instagram Stories | Esign

Source: esign.eu

Elk account kan nu links delen op Instagram Stories - Tech

Source: nl.mashable.com

How to add LINKS to Instagram Story - Swipe up URL link - YouTube

Source: youtube.com

Instagram Stories vastzetten op je profiel - appletips

Source: appletips.nl

Hoe zet je een song van spotify op je insta story!

INSTAGRAM BERICHT DELEN IN VERHAAL | zo doe je dat | kijk mee op mijn scherm

Hoe deel je een Instagram bericht in een verhaal? In deze korte video voor Instagram beginners laat ik je stap voor stap zien hoe je dat doet. Het is niet moeilijk om een Instagram bericht in een verhaal te delen, in paar minuten heb je het voor...

Hoe werkt Instagram Stories (Verhalen) Archiveren

Hoe werkt Instagram Stories (verhalen) Archiveren? Hoe werkt het archiveren van Instagram Stories of verhalen? Hoe stel je archiveren in op Instagram via je Smartphone? Vele Instagrammers maken mooie stories maar na 24h zijn ze verdwenen. Je kan...