hit tracker

Hoe Verander Je Je Naam Op Tiktok


TikTok is een populaire app waar mensen korte video's kunnen maken en bekijken. Het is een goede manier om met anderen in contact te komen en te laten zien hoe creatief je bent. Als je een account aanmaakt, krijg je een naam die automatisch wordt gegenereerd. Als je een naam wilt veranderen, is dat heel eenvoudig. Hier is hoe je je naam op TikTok verandert.

De eerste stap om je naam op TikTok te veranderen is om naar het instellingenscherm te gaan. Je kunt dit doen door op het tandwielpictogram te tikken dat in de rechterbovenhoek van je scherm staat. Als je het instellingenscherm opent, zie je een lijst met opties. Je moet op 'Profiel' klikken om door te gaan.

Als je op 'Profiel' klikt, word je naar het profielscherm gebracht. Hier zie je een lijst met informatie over jezelf. Je kunt je foto, biografie, locatie, website en andere informatie bewerken. Om je naam te veranderen, moet je op de knop 'Naam' klikken.

Als je op de knop 'Naam' klikt, word je naar een nieuw scherm gebracht. Hier zie je jouw huidige naam. Voer je nieuwe naam in het tekstvak in en klik op de knop 'Bevestigen'. Als je je nieuwe naam hebt ingevoerd, is je naam op TikTok gewijzigd.

Houd er rekening mee dat er een limiet is aan de lengte van je naam. Je naam mag maximaal 25 tekens lang zijn. Als je naam langer is dan 25 tekens, krijg je een foutmelding. Probeer je naam te verkorten of een andere naam te kiezen.

Houd er ook rekening mee dat je alleen je eigen naam kunt gebruiken. Je mag geen gebruikersnamen gebruiken die al door iemand anders worden gebruikt. Als je een naam kiest die al door iemand anders wordt gebruikt, krijg je een foutmelding. Probeer een andere naam te kiezen.

Als je je naam hebt gewijzigd, kun je het wijzigingsbericht op je profielpagina bekijken. Je kunt ook ervoor kiezen om het bericht te verbergen. Als je het bericht verbergt, zullen andere gebruikers niet zien dat je je naam hebt gewijzigd.

Veranderen van je naam op TikTok is een eenvoudig proces. Je kunt je naam wijzigen door naar het instellingenscherm te gaan en op de knop 'Naam' te klikken. Voer je nieuwe naam in het tekstvak in en klik op de knop 'Bevestigen'. Als je je naam hebt gewijzigd, verschijnt het wijzigingsbericht op je profielpagina.

How to Change Your Name on TikTok

Hoe Verander Je Je Naam Op Tiktok. In this video I will show you, How to Change Your Account Name on TikTok. ************************************************** #ChangeName #TikTok #ChangeProfileName ************************************************** Thank you so much for...

Hoe Uw TikTok-Gebruikersnaam Te Veranderen

How To Change Name On Tiktok! (2022)

Get The Cheapest iPhones Here: amzn.to/3JTnWAr Get The Cheapest Androids Here: amzn.to/3r2k1st Get Wallpapers I Use In My Videos Here: bit.ly/3Rg3vBq Follow Me On Twitter: Twitter.com/SimpleAlpaca GEAR I USE IN MY VIDEOS!: ...

How to Change Profile Name on TikTok 2022

How to Change Profile Name on TikTok as easily as possible. This works for both iPhone and Android devices respectively. Website: blogtechtips.com/blog/ Donate: tinyurl.com/yd3pahay Twitter: twitter.com/Rickytlc Instagram:...

Change TikTok Display Name and Username (How to in 2022)

Do you want to change your Tik Tok User Name or Display Name? In this video we will show you the step by step process to change Tik Tok Username and Profile Name easily. #ChangeTikTokUsername #ChangeTikTokDisplayName