hit tracker

Hoe Sluit Je Ps4 Controller Aan Op Pc


De PlayStation 4 controller kan worden aangesloten op een pc, net als een Xbox-controller. Er zijn verschillende manieren waarop dit kan worden gedaan, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Hieronder worden enkele stappen beschreven voor het aansluiten van een PS4-controller op uw pc.

De eerste stap is het aansluiten van de PS4-controller op uw pc via een USB-kabel. Gebruik hiervoor een standaard USB-kabel met mini-USB-connector. Steek de ene kant van de kabel in de USB-poort van de controller en de andere kant van de kabel in een USB-poort op uw pc.

De tweede stap is het downloaden en installeren van de officiƫle PS4-controller-driver voor Windows. Deze driver is beschikbaar op de website van Sony. Volg de instructies op de website om de driver te installeren.

De derde stap is het configureren van de PS4-controller. Open de instellingen van de controller door op de knop 'Options' te drukken. Kies vervolgens 'Controller Settings'. Hier kunt u de instellingen voor de controller aanpassen zoals u dat wilt.

De vierde stap is het instellen van de PS4-controller als een gamecontroller. Dit kan worden gedaan door de 'Game Controllers' optie in het Configuratiescherm te openen. Selecteer vervolgens de 'PS4 Controller' en klik op 'Properties'. Hier kunt u de instellingen voor de controller configureren.

Als laatste stap kunt u de PS4-controller testen. Druk op de knop 'Test' in het Configuratiescherm en controleer of alle knoppen werken zoals verwacht. Als u tevreden bent met de instellingen, kunt u de controller gebruiken met uw pc.

How to connect ps4 controller to pc wirelessly

Hoe Sluit Je Ps4 Controller Aan Op Pc. This will work for some steam games

How To Connect Your PS4 Controller To A PC (2022) - YouTube

How To Connect PS4 Controller To PC / Laptop - YouTube

Source: youtube.com

Connect a PS4 Controller to Your PC - YouTube

Source: youtube.com

Hoe PS4- en Xbox-controllers te gebruiken op iPhone en iPad

Source: pocket-lint.com

Zo gebruik je een PS4-controller op de pc

Source: want.nl

How to Connect a PS4 Controller to Your PC - YouTube

Source: youtube.com

Hoe verbind je een PS4-controller met je pc? | ID.nl

Source: id.nl

Ps4 controller op ps5? Dat kan en zo doen we dat!

Source: ps5-nieuws.nl

How To Connect PS4 Controller To a Laptop / PC - YouTube

Source: youtube.com

Zo gebruik je je PlayStation-controller op de pc

Source: pocket-lint.com

How to Connect a PS4 Controller to PC (Windows 10 Wired Connection) -  YouTube

Source: youtube.com

How to Use PS4 Controller On PC (Windows 10) - YouTube

Source: youtube.com

How to Connect PS4 Controller to PC [Easy Method]

To connect your PS4 controller to your PC. You'll need to turn on the controller and have it availably for bluetooth syncing. Then you'll need to go into the settings of your PC. In this video, I outline the steps of how to connect your PS4...

How to Use A PS4 Controller on PC: Wired and Wirelessly 2021!

How to use a PS5 controller on PC: youtube.com/watch?v=Px_2G84K-4w&ab_channel=WePC In this video we show you how to connect a PS4 controller to your PC wired and wirelessly! Our Favourite controllers for PS4: PS4 controller: ...

2023: How to Connect PS4 Controller to PC with DS4 Windows - Updated

Complete guide to setting up your PS4 & PS5 controller on your windows pc using the DS4 Windows Driver. Just connect your controller with cable or with bluetooth, then install the .NET Framework which allows DS4 to run. Once complete you just need...