hit tracker

Hoe Oud Is Marco Van Basten


Marco Van Basten is een voetballer die wereldwijd bekend staat als een van de beste voetballers van zijn generatie. Hij is geboren op 31 oktober 1964 in Utrecht, Nederland. Hij is 55 jaar oud.

Van Basten begon zijn professionele voetbalcarrière bij Ajax, waar hij in 1983 debuteerde. Hij bleef bij de club tot 1987, waarna hij naar AC Milan verhuisde. Daar heeft hij tot 1993 gespeeld en in die periode is hij uitgegroeid tot een van de beste voetballers ter wereld.

Van Basten heeft veel prijzen gewonnen in zijn carrière. In 1988 won hij de Gouden Schoen en de Europese Gouden Bal. In 1989 won hij de Wereldvoetballer van het Jaar en de Europese Gouden Bal voor de tweede keer. In 1990 won hij de Gouden Schoen voor de tweede keer en in 1991 won hij de Europese Gouden Bal voor de derde keer.

In 1992 stopte Van Basten met voetballen vanwege een ernstige blessure. Na zijn voetbalcarrière ging hij aan de slag als voetbaltrainer. Hij heeft gewerkt bij Ajax, AZ, Heerenveen en Oranje. Ook was hij technisch directeur bij de KNVB. Momenteel is hij hoofdtrainer bij de club FC Utrecht.

Van Basten is nog steeds actief in de voetbalwereld en is een van de meest bekende voetballers ter wereld. Hij wordt gezien als een van de beste voetballers die ooit heeft gespeeld en wordt vaak vergeleken met voetballers als Pele en Maradona.

Marco Van Basten is 55 jaar oud. Hij heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug en is nog steeds een van de meest bekende voetballers ter wereld. Hij is een inspiratie voor veel voetballers en zal voor altijd herinnerd worden als een van de beste voetballers ooit.

Van Basten is geen actieve voetballer meer, maar hij is nog steeds actief in de voetbalwereld. Hij is technisch directeur bij de KNVB en hoofdtrainer bij FC Utrecht. Hij zal voor altijd herinnerd worden als een van de beste voetballers van zijn generatie.

Marco Van Basten is 55 jaar oud en is geboren op 31 oktober 1964 in Utrecht, Nederland. Hij heeft een lange en succesvolle carrière achter de rug en is nog steeds een van de meest bekende voetballers ter wereld. Hij is een inspiratie voor veel voetballers en zal voor altijd herinnerd worden als een van de beste voetballers ooit.

Marco Van Basten

Hoe Oud Is Marco Van Basten. Marcel "Marco" van Basten ] ; born 31 October 1964) is a Dutch manager and former professional player, who played for Ajax and A.C. Milan, as well as the Netherlands national team, as a striker. Widely regarded as one of the greatest players in...

Marco van Basten: 'Verliezen geeft mij het gevoel dat ik volledig heb gefaald'

Basta! Marco van Basten verloor meer dan €10 miljoen op de beurs

Source: quotenet.nl

Marco van Basten brengt in december zijn biografie BASTA uit | Boek &  Cultuur | NU.nl

Source: nu.nl

Marco van Basten kraakt Noa Lang: 'Als hij zo doet, is hij niet echt deel  van de club' | Sportnieuws

Source: sportnieuws.nl

Marco van Basten zit er lekker in bij NOS Studio WK 22 en heet nu 'MDMArco'  | VK Magazine

Source: vkmag.com

Van Basten spaart niemand en zichzelf al helemaal niet | Trouw

Source: trouw.nl

Van Basten: "Hem dom noemen was misschien wat… | Twentefans.nl

Source: twentefans.nl

Geëmotioneerde Marco van Basten bij Beau: 'Het was heel erg' | RTL Nieuws

Source: rtlnieuws.nl

Marco van Basten week niet op tv na 'Sieg Heil' | RTL Nieuws

Source: rtlnieuws.nl

Marco van Basten over zijn blessure: 'Ik kroop 's nachts naar de wc'

Source: parool.nl

Hoe AZ verscheurd werd door laster, geklungel en argwaan | De Volkskrant

Source: volkskrant.nl

Soccernews.nl | Marco van Basten

Source: soccernews.nl

Ik verwacht door een stap terug van meer waarde te kunnen zijn' Marco van  Basten - NRC

Source: nrc.nl

Just How GOOD was Marco Van Basten

Leave a like if you enjoyed! It really helps my channel :) Marco Van Basten is one of the most decorated strikers of all time but had to retire so ea, where do you rank him? Let me know what you think in the comments and feel free to leave video...

[REACTION] Virgil van Dijk RESPONDS to criticisms from Ruud Gullit & Marco van Basten | ESPN FC

The ESPN FC crew reacts to Virgil van Dijk's response to criticisms from former Netherlands players Ruud Gullit and Marco Van Basten, after his performance in the Netherlands' 4-0 loss to France in the 24' Euro Qualifiers. ✔ Subscribe to ESPN+: ...

🇳🇱 *53 MARCO VAN BASTEN, SAN MARCO - CONTES DE FOOT

Épisode 53 - Contes de Foot MARCO VAN BASTEN Et si on faisait un petit jeu pour savoir qui avait marqué le plus beau but de l’histoire, dans les matchs importants ? Maradona contre l’Angleterre lors de la Coupe du Monde 86 évidemment, Ronaldo...