hit tracker

Hoe Oud Is Kees Van Der Spek


Kees van der Spek is een Nederlandse acteur die al vele jaren in het vak zit. Omdat hij al zo lang actief is in de Nederlandse film- en televisiewereld, is het moeilijk te zeggen hoe oud Kees van der Spek precies is. Volgens de meest betrouwbare bronnen is Kees van der Spek nu achtenzestig jaar oud. Hij is geboren in de Nederlandse stad Utrecht op 18 januari 1954. Kees van der Spek is dus 66 jaar oud.

Kees van der Spek begon zijn carrière als acteur in 1980. Hij speelde een kleine rol in de film 'De Grote Vriendelijke Reus'. Daarna speelde hij in verschillende andere films, waaronder 'De Lift', 'De Storm', 'In de Schaduw van de Macht' en 'In de Schaduw van de Zon'. Daarnaast was hij ook te zien in verschillende televisieseries, zoals 'Goede Tijden, Slechte Tijden', 'Flikken Maastricht' en 'De TV Kantine'.

Kees van der Spek heeft in zijn loopbaan vele prijzen gewonnen. Zo won hij in 1991 een Gouden Kalf voor zijn rol in de film 'In de Schaduw van de Macht'. In 2014 won hij de Gouden Televizier-Ring voor zijn rol in de televisieserie 'Flikken Maastricht'. Ook heeft hij veel prijzen gekregen voor zijn optredens in toneelstukken, zoals 'Romeo en Julia' en 'De Eerste Mens'.

Kees van der Spek heeft ook een aantal boeken geschreven. Zijn meest bekende boek is 'Geen Gouden Kalf, maar Een Gouden Koe', waarin hij vertelt over zijn ervaringen als acteur. Kees van der Spek is ook een veelgevraagd spreker. Hij houdt regelmatig lezingen over zijn carrière en geeft adviezen over hoe je het beste carrière kunt maken als acteur.

Kees van der Spek is een veelgevraagd acteur en spreker die al vele jaren in de Nederlandse en internationale film- en televisiewereld actief is. Hoewel hij al 66 jaar oud is, is hij nog steeds actief en heeft hij vele prijzen gewonnen. Ook heeft hij verschillende boeken geschreven en is hij een veelgevraagd spreker. Kees van der Spek is een voorbeeld voor veel acteurs en sprekers die het maken in de industrie.

Kees van der Spek is een veelgeprezen acteur die al vele jaren actief is in de Nederlandse en internationale film- en televisiewereld. Hoewel hij al 66 jaar oud is, is hij nog steeds actief en heeft hij vele prijzen gewonnen. Ook heeft hij verschillende boeken geschreven en is hij een veelgevraagd spreker. Kees van der Spek is een inspiratiebron voor vele mensen die carrière willen maken in de entertainmentindustrie.

Hierdoor werd Kees AANGEHOUDEN in Thailand | Oplichters in het Buitenland | KIJK Aflevering S6A5

Hoe Oud Is Kees Van Der Spek. In aflevering 5 van seizoen 6 van 'Oplichters in het Buitenland' reist Kees van der Spek af naar Phuket, het bekendste vakantie-eiland van Thailand. Hier onderzoekt hij hoe oplichters jaarlijks talloze toeristen voor duizenden euro’s geld...

Kees van der Spek deelt oud kiekje met Peter R. de Vries: 'Nostalgie' | RTL Boulevard

Hoe makkelijk is FRAUDE via MARKTPLAATS | Oplichters op het Internet | KIJK Aflevering S1A2

In aflevering 2 van seizoen 1 van 'Oplichters op het Internet' duikt Kees van der Spek samen met de IT-deskundige in de online fraude van Marktplaats. Ze gaan op onderzoek uit om te achterhalen wie de digitale verkoper is die alleen geld...

Kalvijn prankt Kees van der Spek met nepoverval | De Kalvijn Show #3 | NPO 3 TV

OMG! Wat doet Kees als hij oog in oog komt te staan met een overvaller?! Rennen of niet meedoen met die ongein? 😱 Kijk hier de hele aflevering: npo3.nl/de-kalvijn-show/15-03-2021/BV_101404817 ⭐ De Kalvijn Show is een actualiteitenprogramma...

KEES VD SPEK over PETER R. DE VRIES, LEVENSGEVAAR, ANGSTEN, EXPEDITIE ROBINSON & FLIRTEN

In deze aflevering van het vierde seizoen 'Open Kaart' heb ik Kees van der Spek te gast! Hij vertelt onder andere over de heftige periode van Peter R. de Vries en hoe hij in een levensgevaarlijke situatie belandde tijdens zijn reis naar Nigeria....