hit tracker

Hoe Oud Is Harry Potter In Deel 1


In deel 1 van de Harry Potter boekenreeks is Harry Potter 11 jaar oud. Het is duidelijk dat de jonge tovenaar al een aantal avonturen heeft meegemaakt, maar het is niet duidelijk hoe oud hij precies is. In deze blogpost zal ik een diepere blik werpen op hoe oud Harry Potter is in deel 1.

Volgens de meest accurate bronnen was Harry Potter 11 jaar oud toen hij in deel 1 voor het eerst werd voorgesteld. Hij werd geboren op 31 juli 1980, wat betekent dat hij 11 jaar oud was bij zijn eerste optreden in de boeken. In de boeken wordt dit duidelijk gemaakt door te vermelden dat het Harry's twaalfde verjaardag was toen hij voor het eerst naar Zweinstein ging. Dit bevestigt dat Harry Potter 11 jaar oud is in deel 1.

Hoewel sommige mensen beweren dat Harry Potter 12 jaar oud was in deel 1, is dit niet juist. De boeken maken duidelijk dat Harry 11 jaar oud is, omdat zijn verjaardag op 31 juli valt. Ook wordt er in de boeken vermeld dat Harry 11 jaar oud is toen hij voor het eerst naar Zweinstein gaat. Dit bewijst dat Harry 11 jaar oud is in deel 1.

Er zijn ook andere beweringen dat Harry Potter ouder is dan 11 jaar in deel 1. Veel mensen beweren dat Harry Potter 15 jaar oud is wanneer hij voor het eerst naar Zweinstein gaat. Dit is echter onjuist, aangezien de boeken duidelijk aangeven dat Harry 11 jaar oud is bij zijn eerste optreden. Dit betekent dat Harry Potter 11 jaar oud is in deel 1.

Daarnaast is er ook de bewering dat Harry Potter jonger is dan 11 jaar in deel 1. Volgens sommige bronnen is Harry Potter tien jaar oud wanneer hij voor het eerst naar Zweinstein gaat. Hoewel dit een mogelijkheid is, wordt Harry's verjaardag in de boeken vermeld als 31 juli, wat betekent dat hij 11 jaar oud is bij zijn eerste optreden. Dit bewijst dat Harry Potter 11 jaar oud is in deel 1.

Om te bewijzen dat Harry Potter 11 jaar oud is in deel 1, moeten we ook kijken naar de leeftijd van andere personages in de boeken. Ron Weasley, Harry's beste vriend, is ook 11 jaar oud in deel 1. Als Harry ouder was dan Ron, zou dit vermeld worden in de boeken, maar dit is niet het geval. Dit bewijst dat Harry Potter 11 jaar oud is in deel 1.

Naast de boeken, zijn er ook andere bronnen die aantonen dat Harry Potter 11 jaar oud is in deel 1. Volgens de filmversie van de boeken is Harry 11 jaar oud toen hij voor het eerst naar Zweinstein ging. Ook de versie van de boeken die door de BBC is gemaakt, bevestigt dat Harry Potter 11 jaar oud is in deel 1.

Kortom, Harry Potter is 11 jaar oud in deel 1 van de Harry Potter boekenreeks. Hoewel er verschillende beweringen zijn over zijn leeftijd, zijn de boeken en andere bronnen

Harry Potter en de steen der wijzen Luisterboek Hoofdstuk 1

Hoe Oud Is Harry Potter In Deel 1. HARRY POTTER EN DE STEEN DER WIJZEN J.K ROWLING, met de stemmen van Jan Meng De verhalen van Harry Potter, de tovenaarsleerling die reeds de harten van vele kinderen en volwassenen wereldwijd heeft gestolen zijn nu ook te beluisteren! Dit is het...

HP1: PHILOSOPHER'S STONE /S DVD NL (Dvd), Rupert Grint | Dvd's | bol.com

Harry Potter and the Sorcerer's Stone (Movie, 2001) - MovieMeter.com

Source: MovieMeter.com

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (OV) - De Meerpaal Dronten

Source: meerpaal.nl

Harry Potter En De Orde Van De Feniks (Dvd), Rupert Grint | Dvd's | bol.com

Source: bol.com

Harry Potter En De Steen Der Wijzen (Blu-ray) (Collector's Edition)  (Blu-ray), Emma... | bol.com

Source: bol.com

Harry Potter En De Relieken Van De Dood: Deel 2 (Dvd), Rupert Grint | Dvd's  | bol.com

Source: bol.com

Harry Potter 1 (Dvd), Tom Felton | Dvd's | bol.com

Source: bol.com

Eerste beelden nieuwe Harry Potter-film, nu mét Daniel Radcliffe

Source: manners.nl

Als je ziet hoe oud deze Harry Potter-acteur nu is, voel jij je pas écht oud  - SGXL.NL

Source: sgxl.nl

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (Movie, 2011) - MovieMeter.com

Source: moviemeter.com

Harry Potter'-films verdwijnen deze maand van Netflix | TAGMAG

Source: tagmag.news

Harry Potter 2 (Dvd), John Cleese | Dvd's | bol.com

Source: bol.com

Harry Potter and the Half-Blood Prince (Film, 2009) - MovieMeter.nl

Source: moviemeter.nl

Harry Potter en zijn vrienden spreken voor één keer opnieuw af

Harry Potter is terug! Of toch voor even... Want er komt in januari een speciale aflevering waarin de acteurs elkaar nog een keer ontmoeten. 👍 Vind je onze video's leuk? Abonneer je dan op ons kanaal en laat een comment achter. Die lezen we met...

Harry Potter cast - Unseen pictures

#HarryPotter #DanielRadcliff #RupertGrint #EmmaWatson #TomFelton Music: Cuba Musician: ASHUTOSH

How Harry Potter Should Have Ended

Harry Potter: How It Should Have Ended! With all the dangerous field trips these kids attended, it makes you wonder what kind of permission slips they had to fill out. Get some Villain Pub Socks before March 31,2023! ...