hit tracker

Hoe Maak Je Een Organigram In Word


Het maken van een organigram in Word is een eenvoudige taak die veel tijd en energie kan besparen. Met de juiste stappen en tools kunt u binnen een paar minuten een professioneel-uitstralend organigram maken. Hieronder zullen we door de stappen lopen om u te helpen bij het maken van een organigram in Word.

De eerste stap is het openen van Word. Onder het tabblad Invoegen kunt u de optie Organigram kiezen. Hiermee kunt u een nieuw organigram of een bestaand organigram openen, afhankelijk van uw behoeften. Nadat het organigram is geopend, kunt u de verschillende elementen ervan bewerken en aanpassen.

De volgende stap is het toevoegen van de personen die in het organigram worden weergegeven. U kunt deze personen toevoegen door op de knop "Voeg element toe" te klikken en het juiste element te selecteren. Daarna kunt u de naam en andere informatie voor elke persoon toevoegen.

U kunt ook lijnen toevoegen tussen de verschillende elementen in het organigram. Hiervoor kunt u de optie "Lijn toevoegen" kiezen in het tabblad Invoegen. Vervolgens kunt u de lijnen naar verschillende elementen slepen, waardoor ze verbonden worden.

De volgende stap is het toevoegen van verschillende elementen aan het organigram. Dit kunt u doen door op de knop "Voeg element toe" te klikken en verschillende elementen te selecteren. U kunt ook verschillende kleuren gebruiken om het organigram te personaliseren.

Als laatste kunt u uw organigram opslaan door op het tabblad Bestand te klikken en vervolgens op "Opslaan als" te klikken. Hiermee kunt u het organigram opslaan in verschillende formaten, waaronder Word-documenten, PDF's en afbeeldingen. Met deze stappen kunt u eenvoudig een organigram maken in Word.

Hoe maak ik een pagina liggend in Word

Hoe Maak Je Een Organigram In Word. Als je de pagina wilt omdraaien, dus liggend wilt maken. Dan ga je in het lint naar 'pagina indeling', het vierde tablad. Kllik op afdrukstand, je krijgt nu twee keuzes te zien: staand en liggend. In dit geval klik je op liggend, de pagina...

Een organigram bouwen in Word | Lucidchart

How to make organizational chart in Microsoft Word

"How to make organizational chart in Microsoft Word/How to use Smartart to creating Diagram in Microsoft Word" so this is our tittle useful learning. When we want to creating organization chart, it help us more easily. After you watch this video,...

Hoe maak ik een organigram

How to make an organization chart with pictures in Microsoft Word 2016

Use a SmartArt graphic with picture to create an organization chart in Word to show the reporting relationships in an organization, such as department managers and non-management employees. After you watch this video, you can see more some...