hit tracker

Hoe Los Je Een Rubiks Kubus Op


Veel mensen hebben de Rubik’s Cube geprobeerd te verslaan maar veel mensen hebben het opgegeven. Gelukkig is het mogelijk om je eigen Rubik’s Cube op te lossen met behulp van een paar eenvoudige stappen.

Stap 1: Als je de Rubik’s Cube voor de eerste keer aanraakt, moet je de zijkanten goed opletten, zodat je weet welke kleuren er op de zijkanten staan. Vergeet ook de boven- en onderkant niet.

Stap 2: Als je de kanten hebt geïdentificeerd, moet je de 3×3 hoeken naar de juiste kleur draaien. Je moet de kleuren van de hoeken aanpassen aan de kleuren op de kanten.

Stap 3: Nadat je de kleuren van de hoeken hebt aangepast, moet je de kantenlijnen uitlijnen. Dit doe je door de middelste lijn aan te passen. Deze lijnen moeten overeenkomen met de kleuren van de kanten.

Stap 4: Je hebt nu de boven- en onderkanten opgelost. Nu moet je de kantenlijnen op de boven- en onderkanten uitlijnen. Dit doe je door de lijnen op de boven- en onderkanten te draaien, zodat ze overeenkomen met de kleuren van de kanten.

Stap 5: Als je de boven- en onderkanten hebt opgelost, moet je de laatste stap doen: de centrale stukken oplossen. Hiervoor moet je de centrale stukken draaien, zodat de kleuren op de centrale stukken overeenkomen met de kleuren op de kanten.

Stap 6: Als je alle stappen hebt voltooid, is je Rubik’s Cube opgelost. Je kunt nu je eigen technieken en trucs gebruiken om de Cube sneller op te lossen.

Veel mensen vinden het leuk om de Rubik’s Cube op te lossen. Het is een leuke uitdaging en het vergroot je logische denkvermogen. Als je de juiste stappen volgt, kun je de Cube binnen enkele minuten opgelost krijgen.

Dus als je de Cube ooit hebt opgegeven, is het tijd om het opnieuw te proberen! Volg de stappen en je zult versteld staan van wat je kunt bereiken.

Begin met het identificeren van de kleuren en draai de hoeken naar de juiste kleuren. Pas vervolgens de kantenlijnen aan en oplos de boven- en onderkanten. Als laatste, oplos de centrale stukken. Als je de stappen volgt, kun je de Rubik’s Cube binnen enkele minuten opgelost krijgen.

Hoe los je een Rubik’s Cube op? Volg de stappen en je zult versteld staan van wat je kunt bereiken!

Eenvoudig de 3x3 Rubik's Kubus oplossen Beginners methode (Nederlands)

Hoe Los Je Een Rubiks Kubus Op. Heb je net een nieuwe Rubik's kubus of ben je al even op zoek naar de oplossing van jouw 3x3 Rubik's kubus? Deze tutorial laat je zien hoe je de 3x3 Rubik's kubus kan oplossen volgens de beginners methode. In 6 stappen wordt uitgelegd hoe je de...

Rubik's Cube Oplossen | In 6 eenvoudige stappen | kubuspuzzel.nl

NL - Hoe los je de rubik's cube op? (Beginners method) - YouTube

Source: youtube.com

Hoe los je een Rubik's Kubus op - YouTube

Source: youtube.com

Hoe los je een Rubik's Cube op in 7 stappen: video

Source: redbull.com

Hoe los je een Rubiks kubus op?? 3x3 tutorial (NL) - YouTube

Source: youtube.com

Hoe Moet je een Rubiks Cube Oplossen | Speedcube

Source: speedcube.nl

Rubik's Cube Oplossen | In 6 eenvoudige stappen | kubuspuzzel.nl

Source: kubuspuzzel.nl

Hoe los je een 2x2x2 Rubik's Kubus op? - YouTube

Source: youtube.com

De Rubik's Kubus: Hoe los je hem op? - Meis & Maas

Source: Meis & Maas

Hoe los je een Rubik's Cube op in 7 stappen: video

Source: redbull.com

Hoe los je een Rubik's Cube op in 7 stappen: video

Source: redbull.com

Stap 1 - Daisy - Rubik's kubus oplossen voor beginners - YouTube

Source: youtube.com

NL - HOE LOS JE EEN 2x2 KUBUS SNEL OP? (ORTEGA METHODE) - YouTube

Source: youtube.com

Hoe los je een Rubik's Cube op in 7 stappen: video

Source: redbull.com

Learn How to Solve a Rubik's Cube in 10 Minutes (Beginner Tutorial)

Learning to solve a Rubik's Cube can be easy! Read the pinned comment for common questions. How To Solve FASTER ► youtube.com/watch?v=vmeleO65BHc 0:20 White Cross 1:44 1st Layer 4:00 2nd Layer 5:45 Top Cross 6:28 Top Cross Side Colors 7:18...

I Learned to Solve the Rubik's Cube in Under 60 Seconds (ft. SoupTimmy)

This is how I learned to solve the Rubik's cube in under 1 minute as a beginner. I couldn't have done it without @SoupTimmy! Explore Orba by Artiphon: bit.ly/hafu-artiphon ❤️ SUBSCRIBE because I help you burn calories 📸 Follow Me on Instagram ▸...

NL - Hoe los je de rubik's cube op (Beginners method)

SNEL OPLOSSEN? youtube.com/watch?v=ihCUNjX6Tzw Muziek onderaan beschrijving. Yo mensen, ik ben BVLolz! En vandaag leer ik jullie hoe je die rubik's cube op moet lossen! Prepare to amaze your friends! Vonden jullie deze video leuk? Druk dan op...