hit tracker

Hoe Kan Je Swipe Up Doen Op Instagram


Als je Instagram gebruikt om je bedrijf te promoten, is het belangrijk dat je weet hoe je een swipe up op Instagram kunt doen. Met een swipe-up kun je een link naar een verkooppagina, een video, een blog of een andere link naar een website of een artikel toevoegen aan je Instagram-verhalen. Om een swipe up op Instagram te maken, heb je eerst 10.000 volgers nodig. Als je deze hebt, zie je de optie om een swipe-up toe te voegen aan je verhalen in de vervolgkeuzes.

Eenmaal aangekomen bij de vervolgkeuzes, kun je een link invoegen. Je kunt dit doen door een link te kopiëren en te plakken in de linkerbovenhoek van je verhaal. Als je eenmaal een link hebt ingevoegd, kun je ervoor kiezen om een call-to-action-knop toe te voegen. Dit is de knop die je zal zien wanneer je bericht wordt geopend. Kies een kleur die interessant is voor je publiek en voeg een korte boodschap toe, zodat mensen weten wat ze moeten doen.

Nadat je de call-to-action-knop hebt toegevoegd, kun je de link toevoegen die je aan je bericht wilt toevoegen. U kunt een link naar een verkooppagina, een video, een blog of een andere link naar een website of een artikel toevoegen. Zorg ervoor dat de link die je toevoegt relevant is voor je publiek, zodat ze klikken en meer informatie krijgen.

Als je klaar bent met het maken van je swipe up, kun je het bericht publiceren. Je verhaal wordt dan toegevoegd aan je verhalenlijn en je hebt de optie om je verhaal te delen met je volgers. Vergeet niet om je verhaal te promoten, zodat mensen weten dat je een swipe up hebt gemaakt.

Een swipe up op Instagram is een effectieve manier om je publiek te bereiken en je verhalen te verbeteren. Met de swipe up-optie kun je mensen linken naar verkoop- of informatiepagina's. Het is belangrijk dat je de juiste link toevoegt, zodat je publiek de juiste informatie krijgt.

Om een swipe up op Instagram te maken, heb je eerst 10.000 volgers nodig. Als je deze hebt, zie je de optie om een swipe-up toe te voegen aan je verhalen in de vervolgkeuzes. Vervolgens kun je de link invoegen, een call-to-action-knop toevoegen en de link toevoegen die je aan je verhaal wilt toevoegen. Als laatste kun je je verhaal publiceren en promoten.

Het is belangrijk dat je de juiste link toevoegt aan je swipe up, zodat je publiek de juiste informatie krijgt. Zorg er ook voor dat je een kleur kiest die interessant is voor je publiek en voeg een korte boodschap toe, zodat mensen weten wat ze moeten doen. Als je dit doet, zul je zien dat je berichten meer interactie krijgen en

How To Half Swipe on Instagram (2022)

Hoe Kan Je Swipe Up Doen Op Instagram. How To Half Swipe on Instagram (2022) In this video I will be showing you how to half swipe on Instagram / read messages without it showing as seen. Want to read messages without the other person knowing you've seen / read the message? Well in...

Instagram Swipe Up • wat is het? hoe voeg je het toe? + tip

IGTV maken: wat is het, hoe werkt het en wat kan je ermee? | GoldfiZh

Source: goldfizh.nl

IGTV: zo gebruik je de nieuwe video-app van Instagram

Source: imu.nl

Hoe kan ik gebruik maken van de Instagram swipe up functie in mijn Instagram  stories? | Catmom

Source: Catmom

Wat Te Posten Op Instagram – 25 Leuke ideeën – Zyro Blog

Source: zyro.com

Instagram voor goede doelen: Doneren via Instagram stories

Source: kentaa.nl

Hoe links toevoegen aan Instagram Stories

Source: pocket-lint.com

6 Instagram hacks voor betere Instagram Stories | Esign

Source: esign.eu

De ultieme Instagram Story tutorial (+8 hacks zonder extra app) - linkmaker

Source: linkmaker.eu

How to add a swipe up link on instagram in 2021

whats going on guys deluxe here. In todays video guys i will teach you how you can add a swipe up link to your instagram stories in 2021. I hope yall enjot :)

How to Add Swipe Up Link in Instagram Story (2023) | Can you Add Swipe Up Link in Insta Story

How to Add Swipe Up Link in Instagram Story or how to put swipe up link on instagram story Hope your problem gets fixed. Thanks for watching. Like, share, and subscribe for more tips and tricks. The Video Content has been made available for...

How to add LINKS to Instagram Story - Swipe up URL link

You can add links to Instagram stories in two ways. IGTV link or URL link. New Update: The swipe up link is now a link sticker and it's available to everyone, regardless of the follower account. youtu.be/_qIQ5AvFKSg Link 1: The first type of...