hit tracker

Hoe Is Michael Jackson Blank Geworden


Michael Jackson, de King of Pop, is al meer dan tien jaar geleden overleden. Maar hoe is hij precies overleden? Er zijn veel tegenstrijdige geruchten en verhalen over de dood van deze legendarische artiest. In deze blogpost zullen we kijken naar de meest gedetailleerde informatie die beschikbaar is over de dood van Michael Jackson.

Volgens de autopsie die werd uitgevoerd na zijn dood is de doodsoorzaak een cardiovasculair falen als gevolg van een acute overdosis van het anesthesiemiddel propofol. Het gebruik van dit middel wordt vaak gebruikt als anesthesie voor operaties. Het was de eerste keer dat het als slaapmiddel door een niet-medisch persoon werd gebruikt.

Volgens de lijkschouwing werd Jackson ook gevoed met andere medicijnen voordat hij overleed, waaronder midazolam, een benzodiazepine, en lorazepam, een andere benzodiazepine die vaak wordt gebruikt als slaapmiddel. Het is echter niet bekend of deze medicijnen een rol hebben gespeeld in zijn dood.

Tijdens de autopsie werd ook vastgesteld dat Jackson last had van een chronische ziekte, arteriële en ventriculair fibrilleren. Dit is een hartritmestoornis waarbij het hart snel en onregelmatig slaat. Dit kan het risico op een cardiovasculair falen verhogen.

Ook werden er bij de autopsie sporen van andere medicijnen aangetroffen, waaronder diphenhydramine, een antihistaminicum, en codeïne, een opioïde. Hoewel deze medicijnen geen directe rol hebben gespeeld in zijn dood, kunnen ze bij gebruik samen met andere medicijnen mogelijke complicaties veroorzaken.

Uit de autopsie blijkt dat Michael Jackson's dood het gevolg was van een overdosis propofol, samen met de andere medicijnen die hij had ingenomen. Hoewel de precieze oorzaak van de overdosis niet is vastgesteld, lijkt het erop dat het gebruik van het middel niet voldoende werd gecontroleerd en dat er geen goede medicijnmanagementprotocollen werden gevolgd.

Hoewel er veel tegenstrijdige verhalen zijn over het overlijden van Michael Jackson, blijkt uit de autopsie dat zijn dood het gevolg is geweest van een cardiovasculair falen als gevolg van een acute overdosis propofol. De autopsie heeft ook aangetoond dat hij last had van een chronische hartritmestoornis, waardoor het risico op cardiovasculair falen was verhoogd. Bovendien blijken er sporen te zijn van andere medicijnen die Jackson had ingenomen, waarbij het mogelijk is dat ze bijdragen aan de complicaties die tot zijn dood hebben geleid.

Once I Did This My Life Changed Forever! | Michael Neill

Hoe Is Michael Jackson Blank Geworden. Want to watch a FREE Masterclass to take your Mind, Body, & Spirit to the next level? 👉 nextlevelsoul.com/free/ Read Michael Neill's Amazing Books 👉 amzn.to/3HO4NPX All links to today's guest's books and official site - click below: 👉 ...

Michael Jackson - Hoe werd zijn huid blank? | wibnet.nl

The REAL Reason Why Michael Jackson Turned His Skin White | the detail.

Michael Jackson and his skin's radical transformation from black to white often baffles longtime fans, experts and the general public alike. In part one we documented the King of Pop's 'race erasing' transformation, his vitiligo condition and what...

1993 | Michael Jackson's Year In Review | the detail.

1993 was the year for Michael Jackson to rectify his contentious public image by revealing himself in a series of television and public appearances that would grab headlines, endear him to the public and ultimately help him generate sales of his...

Jennifer Batten on MJ, Leaving Neverland, Slash, Buckethead & more (NatterNet Interview)

Guitarist Jennifer Batten talks about Michael Jackson, Leaving Neverland, Slash, Jeff Beck, Van Halen, Buckethead & more. #buckethead #jenniferbatten #natternet ----------- Jennifer 👉Website batten.com/ 👌 Twitter twitter.com/mondocongo 😎...