hit tracker

Het Weer In Bourgogne 14 Dagen


Het weer in Bourgogne 14 dagen vooruit is bekend. De temperatuur is gematigd en gemiddeld tussen 13 en 15 graden Celsius. De vooruitzichten zijn goed, met een licht stijgende trend. Er wordt voorspeld dat de temperatuur gedurende de komende 14 dagen zal stijgen tot 17 tot 19 graden Celsius. Er zullen veel zonuren zijn met weinig regen.

De luchtvochtigheid zal variëren tussen 55-70%, met een gemiddelde van 65%. Er zal weinig wind zijn, met een gemiddelde windsnelheid van 0-2 km/u. De windrichting zal vooral uit het noorden en noordwesten komen.

De gemiddelde luchtdruk is 1016 hPa en er zijn geen extreme drukverschillen verwacht. Er zullen ook geen extreme weersomstandigheden zoals stormen, tornado's of hagel verwacht worden.

De zon zal schijnen van ongeveer 7.30 uur 's ochtends tot 19.30 uur 's avonds. De zonkracht zal variëren tussen 4-7 met een gemiddelde van 5. De zon zal zijn warmste zijn tussen 12.00 uur en 14.00 uur met een gemiddelde temperatuur van 17 graden Celsius.

De luchtkwaliteit is goed, met een gemiddelde luchtverontreinigingsindex van 3,5 op een schaal van 1-10. Er zijn geen extreme luchtverontreiniging verwacht. Er zullen ook geen extreme ultraviolette stralen zijn, met een gemiddelde UV-index van 3 op een schaal van 1-10.

De lucht is vrij van pollen en stofdeeltjes, waardoor de lucht fris en schoon is. Er zullen geen extreme geurhinder of luchtvervuiling verwacht worden.

De zee is rustig en de golven zullen niet hoger zijn dan 1 meter. Er zullen geen extreme stromingen, getijden of andere natuurverschijnselen verwacht worden.

De regen zal verwacht worden in de vorm van lichte buien. De kans is klein dat er extreme regenval zal zijn. Er zal geen zware regenval, onweer of hagel verwacht worden.

De lucht is helder en er zullen geen extreme mist of neerslag verwacht worden. Er is ook geen bewolking verwacht.

Kortom, het weer in Bourgogne 14 dagen vooruit zal warm en zonnig zijn, met weinig kans op extreme weersomstandigheden. Dit is de perfecte omgeving om te genieten van de prachtige natuur van Bourgogne.

Acrylic Bloom Swipe Tutorial with Loaded Palette Knife

Het Weer In Bourgogne 14 Dagen. 496. In this video I'm trying the acrylic bloom swipe again. This time I'm using the loaded palette knife technique. This is a full tutorial in which I show how to do a bloom swipe with a palette knife. #petrajongbloed #bloomswipe...

Bourgogne klimaat ☀️ Beste reistijd 🌦️️ Temperatuur

Sur la route : une nouvelle façon de vivre heureux

Est-il possible, aujourd'hui, de vivre autrement ? Peut-on quitter le mode de vie sédentaire pour prendre la route et renouer avec le nomadisme ? Sans appartenir à la grande famille du cirque ni à celle du voyage, ils sont de plus en plus nombreux...

4. Praktiese klassifisering

Met ons nuut gevonde kennis gaan ons nou prakties 'n groep skape klas.

The Honda Rebel 1100. Proof Common Sense Doesn’t Have to Be Boring

I was delighted to test the first Japanese motorcycle on the channel. This, the Honda Rebel 1100, or Honda CMX1100, is Honda’s answer to the Indian Scout, Triumph Bobber and Harley Davidson Sportster. I couldn’t wait to find out how it...