hit tracker

Harry Potter Deel 7 Part 2


Er is eindelijk een officiële releasedatum voor deel 7: Part 2 van Harry Potter bekendgemaakt. De film zal op 15 juli 2021 wereldwijd te zien zijn. De verfilming van deze wereldberoemde boekenreeks is een van de meest succesvolle franchise uit de geschiedenis.

De nieuwe film wordt geregisseerd door David Yates, die eerder al deel 5 en 6 van Harry Potter verfilmde. Yates heeft gezegd dat deze film een episch slotstuk zal worden en dat hij er alles aan doet om de verwachtingen van de fans te overtreffen.

De nieuwe film wordt geproduceerd door David Heyman, de producent van de originele Harry Potter-films. De cast van de eerste film keert terug, waaronder Daniel Radcliffe als Harry Potter, Emma Watson als Hermione Granger en Rupert Grint als Ron Weasley. Er zijn ook nieuwe gezichten, waaronder Benedict Cumberbatch als Gellert Grindelwald.

Het verhaal van deze film zal zich afspelen in het laatste jaar van Harry's tijd op school, waar hij en zijn vrienden de strijd aangaan tegen Lord Voldemort en zijn volgelingen. De film zal een reeks epische gevechten en spannende avonturen tonen, waaronder een laatste confrontatie tussen Harry en Voldemort.

De fans hebben al jaren gewacht op deze film. Het is een emotioneel moment voor velen, omdat de boekenreeks en de verfilmingen door de jaren heen een bijzonder belangrijk onderdeel zijn geweest van hun leven. De verfilming van deze boeken heeft de wereld veroverd en miljoenen mensen aan het lezen gebracht.

Het is duidelijk dat deze film een van de meest verwachte films van 2021 zal zijn. Als je fan bent van de Harry Potter-boeken, dan is dit een film die je niet mag missen. Als je deze reeks nog niet kent, dan is deze film de perfecte manier om de magie te ervaren.

Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 Behind The Scenes

Harry Potter Deel 7 Part 2. What really went into the making of the final Harry Potter film? Hey, TheThings fans! Welcome back to another video. When Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 was released back in 2011 - it was the end of an era for not only Potterheads...

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (Movie, 2011) - MovieMeter.com

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2" Trailer 2 - YouTube

Source: youtube.com

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (Movie, 2011) - MovieMeter.com

Source: moviemeter.com

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 (2011) Official Trailer 2 NEW  HD - YouTube

Source: youtube.com

Harry Potter 7 - Harry Potter en de relieken van de dood, J.K. Rowling |...  | bol.com

Source: bol.com

Harry Potter En De Relieken Van De Dood: Deel 2 (Dvd), Rupert Grint | Dvd's  | bol.com

Source: bol.com

Harry Potter and The Goblet of Fire [Year 4] [2016 Edition 2 Disk] [DVD]  [2005]: Amazon.de: DVD & Blu-ray

Source: amazon.de

Harry Potter and the Deathly Hallows™ - Part 2 | Wii | Games | Nintendo

Source: nintendo.nl

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Pathé Thuis

Source: pathe-thuis.nl

Amazon.com: Harry Potter Double Feature: The Deathly Hallows Part 1 & 2  [Blu-ray] : Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane,  Alan Rickman, Maggie Smith, David Yates: Movies & TV

Source: amazon.com

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2" Trailer 1 - YouTube

Source: youtube.com

Harry Potter en de Relieken van de Dood eBook von J.K. Rowling – EPUB |  Rakuten Kobo Deutschland

Source: Rakuten Kobo

Amazon.de: Poster Harry Potter 8 Harry Potter and The Deathly Hallows – Part  2 affiche cinéma Wall Art

Source: amazon.de

Harry Potter is Dead | Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Harry Potter is Dead...or is he? --------- ► Follow my Facebook Page! facebook.com/movieclips2941 ► Follow my Twitter! twitter.com/movieclips2941 ► Follow my Instagram! instagram.com/movieclips2... --------- All Rights belong to Warner...

Harry Potter kills Voldemort | Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 [HD]

Voldemort dies.

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 Trailer 2

"Harry Potter and the Deathly Hallows -- Part 2," is the final adventure in the Harry Potter film series. The much-anticipated motion picture event is the second of two full-length parts. In the epic finale, the battle between the good and...