hit tracker

Game Of Thrones Valar Morghulis Actor


Valar Morghulis, de afsluitende zin van het populaire televisiespel Game of Thrones, heeft de wereld op zijn kop gezet. De ene na de andere fan heeft zich verdiept in de betekenis van deze woorden. Maar wie is de acteur die deze zin sprak?

De acteur die Valar Morghulis uitsprak was Charles Dance. Hij speelde de rol van Tywin Lannister in het spel. Charles Dance is een Britse acteur, die is geboren in Redditch, Worcestershire. Hij heeft in veel films gespeeld, waaronder The Golden Child, Last Action Hero, Alien 3 en The Imitation Game.

In Game of Thrones speelde Charles Dance de rol van Tywin Lannister, de patriarch van het geslacht Lannister. Hij was de vader van Cersei, Jaime en Tyrion Lannister. Tywin was een krachtige man die de macht had om Westeros te regeren. Hij was een slimme, berekende tacticus die zichzelf als een koning zag.

De zin "Valar Morghulis" werd gesproken door Tywin Lannister in de finale aflevering van het vierde seizoen. Het is een High Valyrian-spreuk die betekent "alle mensen moeten sterven". Deze woorden werden ook gesproken door Jaqen H'ghar, een mysterieuze figuur die in seizoen twee verscheen. De betekenis van deze woorden is dat je je lot moet accepteren en je hieraan moet houden.

Charles Dance is een veelgeprezen acteur en hij heeft veel prijzen gewonnen voor zijn prestaties in verschillende films en televisieshows. Hij heeft onder andere een Primetime Emmy Award gewonnen voor zijn rol als Tywin Lannister in Game of Thrones. Ook heeft hij een BAFTA gewonnen voor zijn rol in de BBC-serie Our Friends in the North.

Charles Dance is een veelzijdige acteur en hij heeft in veel verschillende genres gespeeld. Hij heeft in komedies, thrillers en sciencefictionfilms gespeeld. Naast acteren heeft hij ook verschillende films geregisseerd. Hij heeft bijvoorbeeld de horrorfilm The Last Days of Frankie the Fly geregisseerd.

Charles Dance is ook actief in het theater. Hij heeft op het toneel gestaan in verschillende producties, waaronder Macbeth, Hamlet en Much Ado About Nothing. Hij heeft ook een aantal muziekvideo's geregisseerd. In 2003 regisseerde hij de video voor de single "Making Me Money" van de Engelse band The Thrills.

Charles Dance is een geweldige acteur die al vele jaren in de entertainmentindustrie werkt. Hij heeft in veel verschillende genres gespeeld en heeft een aantal prijzen gewonnen voor zijn prestaties. Hij wordt vooral herinnerd voor zijn rol als Tywin Lannister in Game of Thrones, waar hij de betekenisvolle zin "Valar Morghulis" uitsprak.

Tywin And Pycelle Fishing - Deleted Scene from Game Of Thrones

Game Of Thrones Valar Morghulis Actor. tywin and pyscelle deleted scene from third season Game Of Thrones

Valar Morghulis: Who's most likely to die in the Game of Thrones finale?

Game of Thrones Season 2 Episode 10 Valar Morghulis - Jaqen H'ghar

Game of Thrones Season 2 Episode 10 Valar Morghulis - Jaqen H'ghar

Jaqen H'ghar Season 5 Compilation

If you haven't seen season 5, this video is obviously filled with SPOILERS. Every scene of season 5 that has Jaqen and Arya in it. ---NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED--- I DO NOT OWN THIS MATERIAL

Game of Thrones: All Jaqen H'ghar scenes

A combination of all Jaqen H'ghar scenes from Game of Thrones season 2. ---NO COPYRIGHT INFRINGEMENT INTENDED---