hit tracker

Foto Versturen Via Whatsapp Lukt Niet


Gebruikers van de populaire berichtendienst Whatsapp hebben de afgelopen dagen problemen ervaren met het versturen van foto's. Als gevolg hiervan lukt het niet om foto's te versturen via Whatsapp.

Volgens bronnen is het probleem ontstaan door een fout in Whatsapp-servers. Gebruikers hebben gemeld dat ze een foutmelding krijgen als ze proberen foto's te versturen.

Whatsapp heeft gereageerd op de storing en heeft aangekondigd dat ze aan het oplossen zijn. In een verklaring op Twitter liet het bedrijf weten dat ze het probleem bewust zijn en aan het oplossen zijn.

Het is niet bekend hoe lang het gaat duren voordat het probleem wordt opgelost. Gebruikers die last hebben van het probleem kunnen proberen hun app te herstarten of te updaten.

Het bedrijf heeft de gebruikers gevraagd om geduld te hebben terwijl ze aan het probleem werken. Het bedrijf heeft ook gevraagd om feedback te sturen als gebruikers verder problemen ondervinden.

Het is niet bekend wanneer het probleem volledig wordt opgelost. De gebruikers worden geadviseerd om te wachten totdat het bedrijf meer informatie heeft vrijgegeven over de oorzaak van de storing.

Foto's overzetten van je iPhone naar computer

Foto Versturen Via Whatsapp Lukt Niet.

Storing bij WhatsApp voorbij: foto's sturen lukt weer | RTL Nieuws

WhatsApp leren 4 – Foto of video sturen

Wil je een foto of video sturen met Whatsapp? Dat kan ook als je blind of slechtziend bent en VoiceOver gebruikt. We leggen het stap voor stap uit. Deze video kun je ook volgen als je alleen luistert. Heb je nog vragen? Mail naar...

Eenmalige afbeeldingen sturen met WhatsApp doe je zo

Wist je dat je met WhatsApp een eenmalige afbeelding kan versturen? Dat is handig als je bijvoorbeeld een leuke, gekke of intieme foto met iemand wil delen, maar niet wil dat de ontvanger dit plaatje kan opslaan. Zien hoe het werkt? In deze video...

Taakjes, filmpjes, foto's versturen als het niet lukt via e-mail ... 18/3/2020

Bij sommige kinderen lukt het niet hun taakje door te sturen. Misschien is je bestand te groot. Op deze manier kan het ook. Het beeld is wel wat breder dan wat ik zag op de tablet. Ik kreeg het geluid niet in orde als ik het via de computer opnam....