hit tracker

De Bruine Beer In Het Blauwe Huis


De Bruine Beer is terug in het Blauwe Huis! Na maanden van verbouwing en voorbereiding, heeft De Bruine Beer een gloednieuwe locatie geopend in het populaire Blauwe Huis. De Bruine Beer is gespecialiseerd in heerlijke Belgische bieren, met een assortiment van meer dan 200 verschillende soorten.

De Bruine Beer serveert bieren van de beste Belgische brouwerijen, waaronder La Chouffe, Duvel, Orval, Chimay en nog veel meer. Er is ook een uitgebreid assortiment van andere dranken, zoals wijn, cocktails, whisky en gin.

"We zijn zo blij dat we eindelijk open kunnen gaan", zegt eigenaar en bierkenner Tom Vermeulen. "Het Blauwe Huis is de perfecte plek om ons te vestigen en we kunnen niet wachten om de bierliefhebbers hier te verwelkomen."

"We hebben een prachtig assortiment van Belgische bieren, maar we hebben ook een verbazingwekkend aanbod van internationale bieren", voegt Vermeulen toe. "Van bier uit Nederland tot bier uit Zuid-Afrika, we hebben het hier allemaal. We hebben zelfs een selectie van bieren van lokale brouwerijen, zodat je een lokale smaak kunt proeven als je dat wilt."

Naast bier en dranken, biedt De Bruine Beer ook een assortiment van broodjes, tapas en hapjes. Er is ook een uitgebreide kaart met Belgische gerechten, waaronder stoofvlees, vol-au-vent en konijn in bier.

"We hebben een geweldige selectie van Belgische gerechten", zegt Vermeulen. "We hebben ook een goed assortiment desserts, zoals wafels, vlaaien en taarten. We hebben ook een aantal speciale Belgische gerechten, zoals kip met frietjes en Belgische stoverij."

"We proberen de beste Belgische bier- en eetervaring te bieden die je kunt vinden", zegt Vermeulen. "We hebben een uitgebreid assortiment bieren, eten en dranken om uit te kiezen, zodat er voor iedereen wat te vinden is."

De Bruine Beer heeft ook een bar en een lounge waar gasten kunnen verblijven en genieten van hun bier. Er is ook een muziekprogramma om de avonden te verrijken. "We hebben een geweldige selectie van Belgische, internationale en lokale artiesten die spelen", zegt Vermeulen. "We hopen dat onze gasten genieten van wat we te bieden hebben."

De Bruine Beer is geopend van dinsdag tot en met zondag van 16.00 - 23.00 uur. Er is ook een happy hour op woensdag en vrijdag van 16.00 - 19.00 uur. "We verheugen ons erop om de bezoekers te verwelkomen en hopen dat ze een heerlijke tijd hebben bij ons."

Wees er snel bij want De Bruine Beer in het Blauwe Huis is het bezoeken meer dan waard!

Bruine Beer in het Blauwe Huis aflevering (1/3)

De Bruine Beer In Het Blauwe Huis. In het Blauwe Huis van Bruine Beer, gaat het over post. Titel programma: Bruine Beer in het Blauwe Huis. (Stel je voor) De vrienden van Bruine Beer zijn: - Beer. - Ojo. - Tetter. - Treelo. - Pip. - Pop. - Schaduw. - Luna. Uitgezonden op:...

Bruine Beer Blauwe Huis Eerste Woordjes, Janelle Cherrington | 9789076818405 | Boeken | bol.com

Throwback Thursday: De bruine beer in het blauwe huis - NPO3.nl

Source: npo3.nl

Bruine Beer in het Blauwe Huis - deel 10 (Dvd) | Dvd's | bol.com

Source: bol.com

Bruine Beer in het Blauwe Huis: een iconische kinderserie

Source: vroegert.nl

Bruine Beer in het Blauwe Huis: een iconische kinderserie

Source: vroegert.nl

Bruine Beer in het Blauwe Huis aflevering (7/7) - YouTube

Source: youtube.com

Bruine Beer in het Blauwe Huis aflevering (1/3) - YouTube

Source: youtube.com

Bruine Beer in het Blauwe Huis aflevering (2/7) - YouTube

Source: youtube.com

Throwback Thursday: De bruine beer in het blauwe huis - NPO3.nl

Source: npo3.nl

Bruine Beer in het Blauwe Huis aflevering (4/7) - YouTube

Source: youtube.com

Bruine Beer in het Blauwe Huis: een iconische kinderserie

Source: vroegert.nl

Throwback Thursday: De bruine beer in het blauwe huis - NPO3.nl

Source: npo3.nl

Bruine Beer in het Blauwe Huis aflevering (3/7) - YouTube

Source: youtube.com

Bruine Beer in het blauwe huis (TV Series 1997-2006) - Achtergronden — The  Movie Database (TMDB)

Source: themoviedb.org

KEN JE DEZE NOG: De Bruine Beer in het Blauwe Huis - EO BEAM

Source: beam.eo.nl

bruine beer in het blauwe huis 2

Bruine Beer in het Blauwe Huis is een televisieserie geproduceerd door The Jim Henson Company die zich afspeelt in een blauw huis met enkele markante figuren. De serie leert kinderen de essentiële dingen in het leven, die ze dagelijks kunnen...

Bruine beer in het blauwe huis

,,Bruine in het blauwe huis'' - episode.

Vrienden voor het snuiven | YTP van Bruine Beer in het Blauwe Huis

luna is sexy as shit. dont mind me. trilo Bruine Beer in het Blauwe Huis makeover by 1pinda