hit tracker

Davina Michelle Duurt Te Lang Lyrics


Davina Michelle Duurt Te Lang Lyrics is een lied van de Nederlandse zangeres Davina Michelle. Het lied is geschreven door Davina Michelle en Maxime Nys en uitgebracht in 2018. De songtekst verteld het verhaal van een persoon die wacht op liefde, maar het lijkt alsof het te lang duurt. De songtekst heeft veel verwijzingen naar de film 'The Notebook' en het boek 'The Great Gatsby'.

De songtekst begint met de regel: "Ik zit hier al zolang, maar het lijkt alsof het duurt te lang". Deze regel geeft aan dat de zanger zich ongeduldig voelt en het gevoel heeft dat het te lang duurt voordat hij iemand ontmoet die van hem houdt. In de volgende twee coupletten wordt verder gegaan op dit thema, waarbij de zanger meer over zijn gevoelens vertelt. In het refrein wordt de boodschap herhaald: "Je bent mijn alles, maar het duurt te lang".

Het lied heeft een aantal verwijzingen naar de film 'The Notebook' en het boek 'The Great Gatsby'. In de film heeft de hoofdpersoon een lange afstandsrelatie met zijn geliefde, wat ook wordt verwezen naar in de songtekst. Ook verwijst de songtekst naar het thema rijkdom dat centraal staat in 'The Great Gatsby': "Rijkdom kan niet wachten, nee, het duurt te lang".

De songtekst is geschreven in de vorm van een gebed, waar de zanger smeekt om liefde. Het lied draagt een boodschap van hoop en een verlangen naar liefde. De boodschap is dat hoewel het soms lijkt alsof het te lang duurt voordat je iemand ontmoet die van je houdt, je er toch altijd op moeten hopen dat het gebeurt.

Het lied is opgenomen op de debuut EP van Davina Michelle, getiteld 'My Moment'. Het is een van de meest populaire liedjes van de zangeres. De songtekst is mooi en inspirerend, en het lied is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een lied dat hoop en inspiratie biedt.

Davina Michelle Duurt Te Lang Lyrics is een mooi en inspirerend lied dat de hoop en het verlangen naar liefde in ons allemaal weerspiegelt. Het is een lied dat veel mensen kan aanspreken en dat de luisteraar herinnert aan de kracht van hoop en verlangen.

De songtekst is een mix van Nederlands en Engels, wat het lied toegankelijk maakt voor een breed publiek. Het lied is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een lied dat hoop en inspiratie biedt. Het is een lied dat veel mensen kan aanspreken en dat de luisteraar herinnert aan de kracht van hoop en verlangen.

Davina Michelle Duurt Te Lang Lyrics is een inspirerend lied dat hoop biedt aan degenen die op zoek zijn naar liefde. Het draagt een boodschap van hoop en verlangen, en het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een lied dat vergelijkbare g

Duurt Te Lang - Davina Michelle (Songtekst/Lyrics)

Davina Michelle Duurt Te Lang Lyrics. Abonneer en druk op (đź””) om lid te worden van de Notificatie Squad en om op de hoogte te blijven van nieuwe videos [Verse 1] We konden over alles praten, alles Maar alles ging over de liefde, we vergaten alles In een brief, een smsje, in een...

Duurt te lang - Davina Michelle SONGTEKST - YouTube

Davina Michelle – Duurt Te Lang Lyrics | Genius Lyrics

Source: genius.com

Davina Michelle - Duurt te lang (Lyrics) - YouTube

Source: youtube.com

Davina Michelle – Better Now Lyrics | Genius Lyrics

Source: genius.com

Duurt te lang Davina Michelle LYRICS - YouTube

Source: youtube.com

LYRICS] Davina Michelle - Duurt te lang - YouTube

Source: YouTube

Davina Michelle - Duurt te lang [karaoke version in A major key] - YouTube

Source: YouTube

Pin op S I N G - A - L O N G

Source: Pinterest

Beat Me lyrics - Davina Michelle - YouTube

Source: youtube.com

Davina Michelle - Duurt Te Lang (JBX Lyrics) | Liedjes, Zangers, Muziek

Source: pinterest.com

Duurt te lang Lyrics (EngSub) -Davina Michelle - YouTube

Source: youtube.com

Duurt Te Lang - Davina Michelle (Official Lyrics Video) | Kan jij 'Duurt Te  Lang' van Davina Michelle al helemaal meezingen? | By Cornelis Music |  Facebook

Source: facebook.com

without me davina michelle|TikTok Search

Source: TikTok

Davina Michelle – Duurt Te Lang Lyrics | Genius Lyrics

Source: genius.com

Duurt te lang Davina Michelle LYRICS

Davina Michelle Duurt te lang LYRICS

Duurt te lang - Davina Michelle SONGTEKST

Duurt te lang - Davina Michelle SONGTEKST

Duurt te lang Lyrics (EngSub) -Davina Michelle

Takes too long Translation from lt.com Any correction in the translation is highly appreciated enjoy learning new words :),