hit tracker

Cameron Boyce Films En Tv Programma s


Het tragische overlijden van Cameron Boyce op 20 juli 2019 heeft een grote impact gehad op de Hollywood-industrie. De acteur was vooral bekend van zijn rol in de Disney-serie Jessie, maar heeft ook veel films en tv-programma's op zijn naam staan. Hieronder een korte opsomming van zijn acteerwerk.

Cameron Boyce begon zijn carrière als kinderacteur in 2008 met de film Mirrors. Daarna volgden kleinere rollen in televisieseries zoals General Hospital en Entourage. In 2011 maakte hij zijn opwachting in de Disney Channel Original Movie, Judy Moody and the Not Bummer Summer. Ook speelde hij een rol in het korte filmproject, R.L. Stine's The Haunting Hour.

Het meest succesvolle project van Cameron Boyce was de Disney Channel-serie Jessie. In deze serie speelde hij de rol van Luke Ross, de jongere broer van de hoofdpersoon. Hij was een veelgeprezen acteur in de serie en was betrokken bij alle seizoenen. Ook speelde hij een rol in de spin-off-serie, Bunk'd.

Naast zijn rol in Jessie, verscheen Cameron Boyce ook in veel andere films en televisieseries. Zo verscheen hij in de Disney Channel Original Movie Descendants, waarin hij de rol van Carlos, de zoon van Cruella de Vil, speelde. Daarnaast had hij gastrollen in shows zoals Gamer's Guide to Pretty Much Everything en Austin & Ally.

In 2019 had Cameron Boyce een aantal interessante projecten in de wacht staan. Zo verscheen hij in de Disney Channel Original Movie, Descendants 3, waarin hij de rol van Carlos speelde. Ook had hij een rol in de horrorfilm Skin. Verder had hij een gastrol in de tv-serie, Paradise City.

Cameron Boyce heeft een lange lijst aan films en tv-programma's op zijn naam staan. Ondanks dat hij maar veertien jaar actief is geweest, heeft hij een grote impact gehad op de entertainmentwereld. Zijn werk zal altijd herinneren worden als een voorbeeld van talent en passie.

Het is duidelijk dat Cameron Boyce een grote invloed had op de entertainmentwereld. Zijn werk zal voor altijd herinnerd worden als een bewijs van wat talent en passie kunnen bereiken. Het verlies van de jonge acteur is een grote schok voor de entertainment-industrie en zijn verdiensten zullen nooit vergeten worden.

Jessie Cast - Then and Now 2021

Cameron Boyce Films En Tv Programma s. The series follows Jessie Prescott, a young woman from a small town with big dreams who, rebelling against her strict father, decides to leave the military base in Texas where she grew up and moves to New York City. She accepts a job as a nanny...

Cameron Boyce | Disney Wiki | Fandom

Where to Stream Disney Star Cameron Boyce's Best-Loved Work, From 'Jessie'  to 'Descendants' | Decider

Source: Decider

Cameron Boyce Will Break Your Heart in His Final Film, 'Runt,' Now On VOD |  Decider

Source: decider.com

Disney Channel star Cameron Boyce dies at 20 - ABC News

Source: abcnews.go.com

Hubie Halloween Ends With Moving Cameron Boyce Tribute

Source: decider.com

Actor Cameron Boyce dies at age 20 - WWAYTV3

Source: wwaytv3.com

Cameron Boyce

Source: news4jax.com

Disney Channel actor Cameron Boyce dies at age 20 | KSL.com

Source: ksl.com

Disney Channel Star Cameron Boyce Dead at 20

Source: extratv.com

Cameron Boyce's 'Descendants' Co-Star Sofia Carson: 'Letting You Go Is Not  Something I Know How to Do'

Source: extratv.com

Cameron Boyce - Issuu

Source: issuu.com

Cameron Boyce

Source: news4jax.com

Cameron Boyce autopsy completed, death under 'further investigation' -  National | Globalnews.ca

Source: Global News

Jace Norman e Cameron Boyce #shorts #jessie #henrydanger

#StarsInTheHouse #49: JESSIE Reunion

To make a tax deductible donation to The Actors Fund, visit starsinthehouse.com. Cast members of Disney Channel's JESSIE, including Debby Ryan, Peyton List, Skai Jackson, Karan Brar, and Kevin Chamberlin, join Seth Rudetsky & James Wesley to...

I was singing

DESCENDANTS