hit tracker

Broers En Zussen Peter R De Vries


Broers en Zussen Peter R. de Vries is een Nederlandse producent van televisieprogramma's die sinds 1989 bestaat. Het bedrijf werd opgericht door Peter R. de Vries, de bekende Nederlandse journalist. Broers en Zussen heeft een aantal grote televisieproducties op zijn naam staan, waaronder de populaire realityserie 'Bouwval Gezocht'. Daarnaast produceert het bedrijf ook documentaires, interviews en andere soorten programma's.

De zender is bekend om zijn innovatieve televisieprogramma's. Zo heeft het bedrijf een aantal 'pioniersprogramma's' gemaakt die voor het eerst op Nederlandse televisie werden uitgezonden, zoals 'Kruispunt' en 'Aanval op de Media'. Ook maakt Broers en Zussen de langlopende talkshow 'Peter R. de Vries Live', waarin de journalist en televisiepresentator interviews voert met bekende Nederlanders.

Het bedrijf heeft in de loop der jaren een aantal prijzen gewonnen voor haar werk. Zo won Broers en Zussen in 2007 de Televizier Ring Award voor 'Bouwval Gezocht'. Ook heeft het bedrijf in 2007 en 2008 de Gouden Kalf-prijs gewonnen voor de documentaire 'Het Geheim van de Vliegende Hollander'.

Broers en Zussen heeft momenteel een aantal nieuwe programma's in de maak, waaronder een nieuwe realityserie, een documentaire over de Nederlandse politiek en een talkshow met Peter R. de Vries. Ook maakt het bedrijf een serie over kunstenaars en hun creatieve processen.

In 2016 is Broers en Zussen overgenomen door Talpa Network, de televisieproducent van John de Mol. Het bedrijf blijft echter onder de leiding van Peter R. de Vries. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en heeft inmiddels meer dan twintig programma's gemaakt die op diverse Nederlandse televisiekanalen worden uitgezonden.

Broers en Zussen is een van de meest succesvolle televisieproducenten in Nederland en blijft vernieuwende programma's maken die op vele manieren aanspreken. Met Peter R. de Vries aan het roer, is het bedrijf klaar voor de toekomst en staat het garant voor nog vele jaren hoogwaardige televisieproducties.

Peter R de Vries Moord Sandra van Raalte Paskamermoord

Broers En Zussen Peter R De Vries.

Humberto-kijkers prijzen broer Peter R. de Vries: 'Dit is hartverwarmend'

Laura en Nancy over hun criminele broer Cor van Hout

Het is vandaag (24-01-2019) precies 16 jaar geleden dat Cor van Hout op klaarlichte dag werd neergeschoten in Amstelveen. Eind 2013 zijn de zussen van Cor van Hout te gast bij Pauw & Witteman. Het is die week exact 30 jaar geleden dat Freddy...

'Holleeder plande aanslag op zussen en Peter R. de Vries

Het OM verdenkt Willem Holleeder ervan dat hij zijn zussen Astrid en Sonja wilde laten vermoorden. Zo zou hij hebben willen voorkomen dat ze meer belastende verklaringen tegen hem zouden afleggen. Ook zou hij journalist en programmamaker Peter...

Peter R. de Vries - 2005.03.01 - S10E08: Nieuwe onthullingen rondom Edwin ten W.

Volledige uitzending van deze upload: Peter R de Vries 2004 afl 12 28 okt De speurtocht naar Bebe Paña uit nuenen nl gesproken 📢 S/O "Dony" voor de originele upload.