hit tracker

3 Maanden Gratis Spotify Werkt Niet


Spotify-fans die in de verleiding kwamen om gebruik te maken van het aanbod van drie maanden gratis streaming zullen teleurgesteld zijn. Het aanbod van de streaming-dienst werkt niet zoals verwacht.

Het aanbod was eerder deze week bekendgemaakt als onderdeel van hun 'Spotify Premium for Students'-programma. Het idee was om studenten te laten genieten van drie maanden gratis streaming van hun favoriete muziek.

Gebruikers die het aanbod hebben geprobeerd en op de website van de streaming-dienst hebben geprobeerd om het aanbod te activeren, hebben gemeld dat het niet werkt.

Gebruikers gemeld dat hun pogingen om het aanbod te activeren met een foutmelding resulteerden. Andere gebruikers melden dat ze helemaal geen reactie kregen van de website.

"Ik heb geprobeerd het aanbod te activeren en er kwam gewoon geen reactie. Geen foutmelding, geen bericht dat het aanbod niet beschikbaar was. Gewoon niets. Ik was zo teleurgesteld", aldus een gebruiker.

De website van Spotify is op dit moment niet in staat om het probleem te verhelpen en heeft geen commentaar gegeven op het probleem.

Er is echter een aantal gebruikers dat het aanbod heeft kunnen activeren. Deze gebruikers melden dat het aanbod werkt zoals verwacht.

Deze gebruikers melden dat het aanbod pas werkt als je het op een specifieke manier activeert. Bijvoorbeeld door de code in te voeren voordat je je gegevens invult.

"Ik was eigenlijk al op het punt om op te geven toen ik besloot om het nog een keer te proberen. Ik voerde de code in voordat ik mijn gegevens invulde en het werkte! Ik ben zo blij dat ik het nog een keer heb geprobeerd", aldus een gebruiker.

De oorzaak van het probleem is nog steeds onduidelijk, maar het lijkt erop dat het aanbod alleen werkt als je de code invoert voordat je je gegevens invult.

Gebruikers wordt aangeraden om dit in gedachten te houden als ze het aanbod proberen te activeren. Als je geen reactie krijgt, probeer het dan opnieuw en voer de code in voordat je je gegevens invult.

Hoewel het aanbod op dit moment nog steeds niet voor iedereen werkt, is het duidelijk dat het een populaire deal is. Het is hopelijk alleen maar een kwestie van tijd voordat het probleem wordt opgelost.

Ik betaalde Tech Support Scammers $400, of toch niet.. - DE DONKERE KANT VAN INTERNET #15

3 Maanden Gratis Spotify Werkt Niet. Bescherm jezelf op het internet via nordvpn.com/morrog met kortingscode 'morrog' voor 70% korting op een 3-jarig abonnement op NordVPN. Nu met een extra gratis maand! Vorige video in deze serie: youtu.be/OldIorELGJM De meeste van mijn video's...

Spotify gratis gebruiken: hoe werkt het en is het de moeite waard?

Deze 7 tips voor Spotify kende je waarschijnlijk nog niet!

I love Spotify. Ik gebruik het elke dag. Maar je kan meer met de app dan je misschien denkt! Ik zet mijn 7 pro-tips voor je op een rijtje zodat ook jij alles uit Spotify kunt halen! Geavanceerd zoeken: bit.ly/2y9I9Ru App integraties: ...

Hoe werkt het Gratis Spotify

Bij De GelekteLiedjes Voeg ik een paar spotify acounts toe in de bio maar je kan me ook op aanvraag een prive spotify acount krijgen Mail me [email protected] En stuur een screenshot dat je op me acount bent geaboneerd bent op me kanaal...

Goedkoper kijken: zo bespaar je geld op streamingdiensten

Merijn is terug! In deze video geeft hij tips over hoe je geld kan besparen op streamingdiensten. REAGEER: Wat is jouw favoriete videodienst? Netflix, Disney+, Videoland, Apple TV+, Amazon Prime Video, of een andere? LEES ONZE KIJKTIPS voor nieuwe...