hit tracker

2 Foto s Naast Elkaar Zetten Iphone


De procedure om twee foto's naast elkaar te zetten op een iPhone is eenvoudig. Om te beginnen, open de Foto's-app op de iPhone. Als je meerdere foto's hebt, selecteer dan de foto's die je naast elkaar wilt zetten. Als je slechts één foto hebt, tik dan op de knop "Selecteren" in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer deze foto.

Vervolgens tik je op de knop "Bewerken" in de rechterbovenhoek van het scherm. Je komt nu in de modus "Bewerken" en je kunt verschillende functies gebruiken om je foto's te bewerken. Tik op de knop "Meerdere fotos bewerken" in de rechterbovenhoek van het scherm. Je komt nu in de modus "Meerdere fotos bewerken".

In deze modus kun je meerdere foto's naast elkaar zetten. Om dit te doen, sleep je eenvoudig de foto's die je naast elkaar wilt zetten naar de gewenste positie. Als je klaar bent met het bewerken, tik je op de knop "Klaar" in de linkerbovenhoek van het scherm. Je foto's zijn nu naast elkaar gezet. Je kunt de foto's nu opslaan in de Foto's-app of deze delen met andere mensen via e-mail, berichten of sociale media.

Het is ook mogelijk om de foto's op een andere manier te bewerken, zoals het toevoegen van filters, kaders en tekst. Als je klaar bent met bewerken, tik je op de knop "Klaar" in de linkerbovenhoek van het scherm. Je kunt de foto's nu opslaan in de Foto's-app of deze delen met andere mensen via e-mail, berichten of sociale media.

Het is ook mogelijk om een collage te maken van meerdere foto's. Om dit te doen, tik je op de knop "Collage" in de rechterbovenhoek van het scherm. Je krijgt nu verschillende opties om een collage te maken. Kies de lay-out die je wilt gebruiken en voeg de foto's toe die je wilt gebruiken. Als je klaar bent met het maken van de collage, tik je op de knop "Klaar" in de linkerbovenhoek van het scherm. Je kunt de collage nu opslaan in de Foto's-app of deze delen met andere mensen via e-mail, berichten of sociale media.

Met de Foto's-app op de iPhone is het gemakkelijk om twee foto's naast elkaar te zetten, een collage te maken of de foto's te bewerken. Met deze app kun je je foto's eenvoudig bewerken en delen met andere mensen. Probeer het vandaag nog uit en ervaar het gemak van de Foto's-app op de iPhone.

You might also like:

2 schermen naast elkaar Apple Ipad/Iphone tutorial #1 NL Nederlands @GeorgeDoetAlles

2 Foto s Naast Elkaar Zetten Iphone. Kanalen die ik promoot: 😎 Kanaal De Super gave gamer: youtube.com/channel/UCNSL1hACdA8AyxZ8AFZfLyQ 😎 Kanaal De Super Gave Vloger: youtube.com/channel/UCu1NW-zxym7u1nbm_s-sayQ CSW (Computer Service Wouter) youtube.com/c/CSW_Wouter 🌎...

Maak de mooiste iPhone fotocollages met deze 5 apps

Twee foto's naast elkaar plaatsen - wikiHow

Source: nl.wikihow.com

Dubbele foto's vinden en samenvoegen: in iOS 16 gaat dat echt makkelijk

Source: iphoned.nl

Tip: Burst-foto's maken met de iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max)

Source: iphoned.nl

Kopie, apps en gegevens overzetten naar nieuwe iPhone - appletips

Source: appletips.nl

4 manieren om iPhone foto's uit te wisselen met je pc of Mac

Source: iphoned.nl

Fotowidget op je iPhone: aanzetten en aanpassen • Vink Academy

Source: vinkacademy.nl

Koop iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max - Apple (NL)

Source: Apple

Tips en trucs voor Apple Foto's

Source: pocket-lint.com

iOS 7: Foto's als achtergrond gebruiken zonder inzoomen - appletips

Source: appletips.nl

Kopie, apps en gegevens overzetten naar nieuwe iPhone - appletips

Source: appletips.nl

Zet twee foto's naast elkaar met Photoshop - YouTube

Source: youtube.com

Zet twee foto's naast elkaar met Photoshop

Je kunt van twee losse foto's één foto maken door ze naast elkaar te zetten met Photoshop. Je past eerst de afbeeldingsgrootte aan, en daarna plaats je óf de ene foto naast de andere foto met behulp van canvas uitbreiding, óf je maakt een nieuw...

Tip om snel meerdere video's en foto's te selecteren op de iPhone

In deze video legt Rick uit hoe je snel meerdere foto's en video's kunt selecteren op de iPhone.

Meerdere Foto's Samenvoegen in Photoshop.

Hoe voeg je 2, 3 of meerdere foto's samen in Photoshop? Ik heb een aantal foto's gemaakt. In dit geval een aantal foto's van mijzelf en ik ga 3 foto's samenvoegen in Photoshop tot 1 foto. Het eindresultaat is dat ik mezelf drie keer in dezelfde...